To je to što me zanima!

Spot smo snimali šest minuta, napili se, jeli janje i otišli kući...

Reper je nedavno objavio novi spot, a kaže da se na snimanjima obično jedan te isti kadar snima bezbroj puta te se pjesma preslušava dok svi na setu ne 'polude'
Vidi originalni članak

Splitski reper Vojko Vrućina (33), pravog imena Andrija Vujević, potkraj srpnja dobio je sina Petra te se od tada posvetio obiteljskom životu. 

- Morao sam promijeniti život iz korijena. Trenutačno se sve vrti oko njega i tako će biti još dugo. Prvih mjesec dana njegova života otkazao sam sve koncerte kako bih bio kod kuće i pripomogao koliko mogu - rekao je reper za Story. 

Izgubio je 80 posto slobodnog vremena te je neprestano umoran. 

- Ljudi mi kažu da će biti bolje i ne preostaje mi ništa drugo nego vjerovati im. Inače sam jako zahvalan što je dijete zdravo i normalno - dodaje Vojko te kaže da ga često pitaju zove li se sin Stipe kao što pjeva u pjesmi 'Ne može'

Nježniju stranu sebe, kaže, pokazuje gdje je tomu mjesto. Glazba mu je ispušni ventil za crnilo i zasad ne planira snimiti pjesmu inspiriranu sinom, ali to se može promijeniti. 

Reper je nedavno objavio spot za pjesmu 'Kako to' u kojemu je glumio i voditelj Aleksandar Stanković (48). Vojko kaže da se na snimanjima obično jedan te isti kadar snima bezbroj puta te se pjesma preslušava dok svi na setu ne 'polude'. 

- Najzabavnije snimanje spota bilo mi je kad smo za Dječačku pjesmu 'Narodna' snimali spot šest minuta, napili se, pojeli janje i otišli kući - ispričao je reper. 

Iako Vojko na pozornici djeluje poprilično smireno, za Story je priznao da ga iz takta znaju izbaciti novinari koji žele da se fotografira ispred grafita jer je to 'hip-hop'.

Meghan Markle nakon udaje za princa Harryja ne prima nikakvu plaću: Od čega onda živi 'princeza'?

Idi na 24sata

Komentari 8

  • NivesG 10.11.2018.

    I meni treba 6 minuta

  • mica trftaljka 09.11.2018.

    Ma odlicna pjesma narodna bas za stalu napravit spot do ja.. sve super

  • 09.11.2018.

    Kako to?kako to?zovi čovika....nadam se da ste i dalje ostali ekipa,dobri ste svi ti,Ivo,Zoni čak i Zenza s onom "tupom" facom😂,sad moraš prominit srebrni lijes nemoš bebu vozit u onome😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare