To je to što me zanima!

Šprajc: 'Nisam ni stigao u Beograd, a već sam u zatvoru'

Kad si to ušao u politiku? Dobro ti stoje zatvorske šipke, komentirali su voditeljevi prijatelji i fanovi na društvenoj mreži. Šprajc je ubrzo otkrio da je na setu televizije Pink...
Vidi originalni članak

Zoran Šprajc (50) zabrinuo je prijatelje i fanove na društvenoj mreži. Naime, voditelj magazina 'RTL Direkt' objavio je fotografiju na kojoj se nalazi u zatvoru. 

- Nisam ni stigao u Beograd, a već završio u zatvoru - komentirao je Šprajc. Ubrzo je objasnio da se nalazi na setu televizije Pink i prati snimanje njihovog showa 'Zadruga'. Mnogi su ga zatim upitali ulazi li možda u srpsku reality emisiju.

- Nego što, tu je ekipa, tu je lom - odgovorio je Šprajc. Prijatelji su ga i zafrkavali da mu nedostaje još samo mikrofon i emisija 'RTL Direkt' može početi. Komentirali su da je zatvorska ćelija luksuzna i još je sam u njoj, a upitali su kakav sapun ima, je li tekući. 

- Kad si to ušao u politiku? Dobro ti stoje zatvorske šipke - zaključili su. Voditelj je jako aktivan na društvenim mrežama, a u kolovozu se pohvalio kako je obrijao glavu. 

- Spreman sam za povratak u ring - istaknuo je Šprajc tada. Neke je podsjetio ćelavom glavom na glumca Jasona Stathama, a druge na Nikolu Koju. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 04.10.2018.

    Nadam se da nema povratnu...

  • D.Vader_43 04.10.2018.

    ostani tamo please!

  • LjiljanaMilovanovic 04.10.2018.

    Zasto ne covjek radi, kada mogu svi kriminalci i lopovi u Bosnu nevidim nista sporno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare