To je to što me zanima!

Sprdali su Kim da je 'očerupala' pticu: Izgledaš kao flamingo

Kim se za tulum, nakon emisije koju je vodila, 'uvukla' u ružičasto pripijeno odijelo preko kojeg je imala pernati kaput u istoj boji. Odijelo je naglašavalo njezine bujne obline dok se ponosno šetala prema ulazu
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (40) u subotu je prvi put gostovala kao domaćin u televizijskom showu 'Saturday Night Live'. Po običaju, dala je sve od sebe da njezino pojavljivanje ne prođe nezapaženo.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gledatelji su se iznenadili humorom poznate influenserice i zaključili da je bila vrlo simpatična u showu no, tulum koji je slijedio bio je glavni adut njezinog cjelokupnog performansa. 

Naime, nakon Met Gale i crne kombinacije o kojima su korisnici društvenih mreža brujili tjednima. Kim se za tulum 'uvukla' u ružičasto pripijeno odijelo preko kojeg je imala pernati kaput u istoj boji. Odijelo je naglašavalo bujne obline slavne starlete, a njezini obožavatelji zapitali su se kako je takav neobičan modni komad uspjela navući na sebe. Zezali su je da je 'očerupala' pticu i da izgleda kao flamingo. 

Cijeli look Kim je zaključila upečatljivim naušnicama i jednostavnom šminkom.

Brojni fanovi već mjesecima komentiraju kako izgleda 'bolje nego ikad'. 

'MAMA, OPROSTI ZA SVE' Kim objavila nikad viđene fotke iz tinejdžerskih dana: Biste li prepoznali slavnu milijarderku?

Na tulum nakon emisije stigli su, kao podrška sestri i kćeri, i ostale članice obitelji Kardashian-Jenner. Paparazzi koji su ih čekali ispred ulaza 'uhvatili' su sestru Khloe Kardashian koja je ispod ruke držala Scotta Disicka, bivšeg dečka Kourtney Kardashian s kojom ima troje djece. Mama Kris stigla je s dečkom Coreyjem Gambleom

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nap 10.10.2021.

    kao iz ullice sedam.kakva je ovo moda

  • sljastrava 10.10.2021.

    Kratke noge nikada neće biti lijepe,a ni plastične operacije nikad neće pobijediti prirodnu ljepotu.

  • Cirenac 10.10.2021.

    Dobra i lijepa,ali za kukuruza.

Komentiraj...
Vidi sve komentare