To je to što me zanima!

Sprema novu verziju: Vlatka je čak 20 godina čekala 'Metak'

Prva verzija pjesme iz 1994. godine nikad nije dobila spot. Voditeljica i pjevačica sad radi na njemu i planira ga završiti do kraja mjeseca. Vokale je već snimila
Vidi originalni članak

Baš sam u klubu čula novu verziju pjesme ‘Metak’ i izvrsno mi je kad vidim da mladi, koji su se tek rodili kad je pjesma izašla, znaju svaku riječ, govori Vlatka Pokos (44).

Pjevačica je u nedjelju vodila izbor za Miss i Mistera Turizma u Poreču gdje su pobijedili Jelena Kapa i Ivica Prižmić, a uskoro počinje snimati spot za novu dance verziju “Metka”. Planira ga završiti do kraja mjeseca. Prva verzija pjesme iz 1994. godine nikad nije dobila spot.

- Snimat ću ga na moru, na plaži i u klubu. Vokale sam ponovno snimala i zvučim bolje nego prije. Valjda sam nešto naučila svih ovih godina - smije se Vlatka. 

Idi na 24sata

Komentari 170

  • StjepanValjak 15.07.2014.

    Voditeljica i pjevačica je zapravo po zanimanju preodavačica u butiku,tako izgleda i tako joj pjesme zvuće

  • MarijaJurić 15.07.2014.

    sretno joj u biznisu!

  • Zeleni_Zub 15.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare