To je to što me zanima!

Spremna za krevet: Jennifer u večernji show stigla u pidžami

Za gostovanje u 'The Tonight Showu' pjevačica je odjenula svilene hlače i košulju boje pudera. Izgledala je kao da je u televizijski studio došla direktno iz kreveta
Vidi originalni članak

'The Tonight show' je, kako i samo ime govori, večernji show. Jennifer Lopez (45) to je evidentno bio povod da za gostovanje kod Jimmyja Fallona izabere outfit koji neodoljivo podsjeća na pidžamu. Latino diva odjenula je, naime, svilene hlače i košulju boje pudera te bundicu. Kombinaciju je 'podigla' štiklama.

Kad se u studiju skinula, svima je 'u oči upalo' da ne nosi grudnjak. Dok je pričala i mahala rukama, grudi su joj cijelo vrijeme bile izložene 'na izvolte'.

Dok se smješkala i pričala kako joj je majka jednom prilikom osvojila milijune na lotu, Jennifer je zapravo radila. Promovirala je svoj novi film 'The Boy Next Door'.

Screenshot

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Dream33 21.01.2015.

    ajjj pa nije gola došla....haha i te današnje glumice. .mora biti gola da bi bila slavna haha

  • GLAS-RAZUMA58 21.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Amazonka_1 21.01.2015.

    ehhh jenifer moja da si ti nasa lose bi ti se pisalo. ima tri ili cetiri bivsa muza, snima spot o guzicama sa 45 godina, objavljuje sexi slike i provocira a opet joj nitko nista ne zamjera i komentari su pozitivni... eto licemjerje naseg naroda. zasto seve ne moze a jenny from the block da?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare