To je to što me zanima!

'Squid Game' postaje stvarnost: Po uzoru na seriju se snima najskuplji reality u povijesti

Čak 456 natjecatelja borit će se za nagradu u reality showu. 'Squid Game' je osvojio svijet zadivljujućom pričom i kultnim vizualima redatelja Hwanga
Vidi originalni članak

Netflix će najvećom reality emisijom dosad, "Squid Game: Challenge" oživiti megapopularnu korejsku seriju koja je postala globalni fenomen. Kao i u originalnom scenariju serije, 456 natjecatelja borit će se za najveću novčanu nagradu u povijesti realityja - vrtoglavih 4,56 milijuna dolara (32,843.545 kuna).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dok se natječu kroz niz igara inspiriranih originalnom serijom, uz nove dodatke iznenađenja, njihove strategije, savezi i karakteri bit će stavljeni na kušnju dok će oko njih eliminirati konkurente - najavili su s Netflixa.

U seriji eliminacija označava trenutnu smrt za igrača, no u reality inačici najgora kazna bit će, naravno, otići kući praznih ruku. Prijave za show otvorene su na stranici Squid Game Casting, a u prvom krugu Front Man, maskirani moderator igre, traži govornike engleskog jezika iz bilo kojeg dijela svijeta. Natjecateljski reality show od 10 epizoda snimat će se u Velikoj Britaniji.

- 'Squid Game' je osvojio svijet zadivljujućom pričom i kultnim vizualima redatelja Hwanga. Zahvalni smo na njegovoj potpori u pretvaranju izmišljenog svijeta u stvarnost u ovom velikom natjecanju i društvenom eksperimentu - rekao je Brandon Riegg, potpredsjednik Netflixovih reality i dokumentarnih serija.

DOGOVORILI SE S REDATELJEM Iz Netflixa poručili: Snimat će se druga sezona serije Squid Game

- Ljubitelje dramske serije očekuje fascinantno i nepredvidivo putovanje dok naših 456 natjecatelja iz stvarnog svijeta plove u najvećem reality showu ikad, punom napetosti i obrata, s najvećom novčanom nagradom na kraju - dodao je.

Drama "Squid Game" drži rekord kao najpopularnija Netflixova serija svih vremena, s više od 1,65 milijardi sati gledanja u prvih 28 dana nakon premijere u rujnu 2021. godine. Prošlog tjedna Netflix i redatelj Hwang Dong Hyuk potvrdili su da će se ponovno udružiti te najavili dolazak druge sezone.

Redatelj je prvi još u studenom potaknuo nadu da će Netflixova najveća serija ikada dobiti još jednu sezonu.

- Bilo je puno pritisaka, zahtjeva i ljubavi za drugu sezonu. Trenutačno sam u procesu planiranja. Mislim da je prerano reći kad i kako će se nastavak dogoditi - izjavio je Huang.

O detaljima nove sezone nije želio mnogo otkrivati, ali je najavio povratak omiljenoga glavnog lika:

- Trebalo je proći 12 godina kako bi nastala prva sezona ‘Squid Gamea’, a da postane najpopularnija Netflixova serija ikad, trebalo je samo 12 dana. A sad se Gi-hun vraća. Front Man se vraća. Čovjek u odijelu s ‘ddakjiem’ (presavinutim papirom za igru) mogao bi se vratiti. Također ćete se upoznati s Young-heeinim dečkom Cheol-suom.

POGLED NA SERIJU Jergović o 'Squid game': Svaka se dječja igra odigrala na život ili smrt

Idi na 24sata

Komentari 6

  • arwin 15.06.2022.

    Pa imaju reality u Ukrajini. Šta se tamo ne priključe i snimaju. Kaže Zelenski da mu svaki dan eliminiraju po 200 natjecatelja pa bi ovi mogli dati koristan doprinos.

  • 15.06.2022.

    Točno ljudskoj gluposti nema kraja...

  • ćiribu_ćiriba 15.06.2022.

    prijavio sam se, jedva čekam :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare