To je to što me zanima!

'Sramota što sam se zaljubila u drugoga, a udana sam žena...'

MARIJANINA ISTINA: Iako je osramotila obitelj i muža, zbog čega žali, vjerovala je u ljubav s Nemešom. Za 24sata ispričala je kako se osjeća zbog njegove odluke
Vidi originalni članak

Marijanu Čvrljak Nemešov postupak je razočarao. Njihova ljubav bila je nešto u što je vjerovala, no ne želi je uspoređivati s ljubavi prema suprugu Ivanu Čvrljku. Ne zna što će biti s njenim brakom. 

U intervjuu za 24sata ispričala je kako se osjeća zbog Nemešove odluke te što planira učiniti sa životom. Rekla nam je i kako se sad osjeća zbog svog ponašanja u BB kući te još jednom dodala da je iskrena te da je zato pokazala i više no što je htjela.

Veliki intervju s Marijanom Čvrljak pročitajte u tiskanom izdanju 24sata u utorak!

Idi na 24sata

Komentari 438

  • malazla 01.07.2011.

    Draga moja, nije problem što si se ti po....la pred kamerama, niti što si od muža napravila rogonju (vjerovatno po tko zna koji put), što si "osramotila" roditelje, što si se "zaljubila"(ljubav nije sex nakon tri dana to je samo sex ali neka ti bude), već to što si ti mama, što prije svega i svakoga (pa i sebe) moraš misliti na svoje djete, kako će to sve utjecati na tvoju kćer. Tvoji roditelji, prijatelji, muž i svi ostali mogu se goniti ako si ti sretna, ali djete je nešto drugo.

  • frane_st 30.06.2011.

    Nije sramota šta si se zaljubila u drugog, nego što se se ebala sa njim pred mužem, kćeri, roditeljima i svima koje znaš. Uživaj u životu :)

  • lolp 30.06.2011.

    svaki dan se kajala i iznova seksala nema ta osječaja ni prema nikom,a najgore kaj prema dijetetu nema

Komentiraj...
Vidi sve komentare