To je to što me zanima!

Srbija je zgrožena: Izvadila je vibrator u 'dječjem' terminu

Moram napomenuti da su kroz povijest od doba Hipokrata postojali vibratori i seksualna pomagala. Tada su se tako liječile histerične žene, objasnila je Branka Black Rose
Vidi originalni članak

U Jutarnjem programu na srpskoj televiziji Pink ovog je tjedna tema bila upotreba seksualnih pomagala te koliko je to tabu tema. Osim liječnika i seksologa, u studiju je bila i striptizeta poznata kao Branka Black Rose (44).

- Žalosno je da u 21. stoljeću seksualna pomagala budu škakljiva tema. Moram napomenuti da su kroz povijest od doba Hipokrata postojali vibratori i seksualna pomagala. Tada su se tako liječile histerične žene - rekla je Branka.

Nakon podulje rasprave o temi, striptizeta je pokazala veliku paletu seksualnih pomagala, od biča do vibratora, uz detaljno objašnjenje kako se svaki upotrebljava, piše Blic.

Njezina 'edukativna prezentacija' izazvala je kaos na društveni mrežama. Reakcije korisnika uglavnom su bile negativne, uz poneku iznimku šaljivog komentara.

- Pa gdje to ima da se u jutarnjem programu koji gledaju i djeca priča o vibratorima. Stvarno su pretjerali i voditelji i producenti - jedan je od komentara. 

Kada se 1999. striptizeta pravog imena Branka Milijančević počela baviti plesom po klubovima, privukla je ogromnu pažnju i postala sinonim za striptiz u Srbiji. Tijekom prvih nastupa imala je crnu plišanu ružu, zbog čega je i dobila nadimak po kojem je poznata.

Branka je 2001. otvorila školu muško-ženskog striptiza, a objavila je i zbirku pjesama 'Valovi života'. Godine 2006. dobila je 'Oscara za kraljicu srpskog striptiza'. U rujnu 2017. je diskvalificirana iz tamošnjeg reality showa 'Zadruga' jer je kršila pravila. Svađala se s natjecateljima, a onda preskočila ogradu i upala u ured produkcije. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 23.01.2018.

    Tzv "intimne masažere" već godinama možemo naći na policama DM-a, a u bliskoj budućnosti te "igračke" očekujem i u Konzumu, Lidlu...

  • MOC JE U ZNANJU 23.01.2018.

    Bolje i o tome da pričaju , nego svako jutro o bolestima ili politici . Nevidim ništa loše u tome . Danas je tehnologija daleko napredovala , ali i dalje su mlade osobe bez partnera , bez devojke , bez momka , itd .

  • Jimmy 23.01.2018.

    Koga boli briga? Nekad si kroz dan mogao pogledati film sa golotinjom, scenama seksa i psovanjem i djeca su bila puno kulturnija. Danas prije ponoći ne možeš pogledati dobar film a djeca su gora od stoke. Fali kućnog odgoja a ne restrikcija televizijskog programa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare