To je to što me zanima!

Sreća što beba ne zna čitati: RiRi 'psuje' i pred nećakinjom

S nećakinjom je pozirala u nizu majica s prostim napisima. Najneprikladniji od svih outfita koje je pjevačica izabrala je majica na kojoj piše 'Majestic as Fu**'
Vidi originalni članak

Da baš i nije 'maher' kad je riječ o biranju odjeće primjerene za pojedine prilike, Rihanna (26) pokazala je već mnogo puta. Zadnji u nizu gafova napravila je dok je otišla u posjet rodbini i čuvala novorođenu bebu svoje sestrične Noelle Armstrong. 

Svoje profile na Instagramu i Twitteru 'preplavila' je fotografijama s nećakinjom, a usput se pobrinula da u prvom planu ipak ne bude beba, nego ona. Na svakoj fotografiji Rihanna, naime, nosi ili majicu s porukom koja je prosta, ili joj se naziru bradavice, ili bebu čuva tako da joj se vidi grudnjak.

Najneprikladniji od svih outfita koje je izabrala za druženje s nećakinjom je majica na kojoj piše 'Majestic as Fu**'. Sreća što beba ne zna čitati pa neće već od najranije dobi učiti psovati. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • gal 29.06.2014.

    Isuse i Marijo na članku...pa stvarno nemate pametnijeg članka? Katastrofa haha, smijem se ovoj jadi od članka, da ne govorim kako se smijem "pametnom" naslovu.

  • kornel 25.06.2014.

    Koristi dijete za samopromociju i to bezveznu!

  • KTBFFH ZG 24.06.2014.

    Kako je samo zanosna. Bez rijeci sam ostao. Ljepotica samo takva. *_*

Komentiraj...
Vidi sve komentare