To je to što me zanima!

Srednjoškolac je 'rasturio' u 'Potjeri' i postao novi rekorder

Bjelovarski gimnazijalac zadivio je gledatelje 'Potjere', ali i voditelja Tarika Filipovića te lovkinju Moranu. Tinejdžer je uspio točno odgovoriti na čak 13 pitanja u minuti
Vidi originalni članak

Mladiću, kapu da imam, do poda bih se naklonio, a i ovako ću, kazao je Tarik Filipović gimnazijalcu iz Bjelovara, Gabrielu, koji je u 350. izdanju kviza 'Potjera' uspio srušiti rekord u brzopoteznim pitanjima. 

Naime, srednjoškolac je u jednoj minuti odgovorio na čak 13 pitanja. To je, do sada, uspjelo jedino studentu Martinu Brkiću koji je u ožujku ove godine prvi put to učinio.

Voditelj nije mogao sakriti svoje iznenađenje dok je Gabriel 'sipao' točne odgovore, a neka pitanja nije uspio niti pročitati do kraja. 

Gabriel je osvojio 45.500 kuna, stoga mu je ponuđena da krene u potjeru za 140.000 kuna, na što je on pristao. No, na žalost, gimnazijalac nije prošao dalje. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • miljenko 2 19.04.2016.

    Čemu tolika čestitanja kad je 20 sekundi posli iša doma.

  • SamoJedanPoljubac 19.04.2016.

    Da budemo točni ovaj je momak izjednačio rekord Potjere po točnim odgovorima u brzopoteznim pitanjima.Dečko malo vuče na autistu i po svemu sudeći ima fotografsko pamćenje.Hrabro je išao na višu ponudu,ali je šteta što je ispao.Čudi me kako nije znao odgovor za Kafku/Dostojevskog i ITAR-TASS novinsku agenciju jer je na neka pitanja iz prve runde fantastično odgovorio.To je razlog zašto mislim da ima fotografsko pamćenje,a malo mu je slabije polje opća kultura.Kako god bilo šteta!Čestitke na djelomičnom uspjehu,bilo je divota za gledati.

  • Linz 19.04.2016.

    Hmm...........ko krava kad da deset litara mlijeka, ali i šutne se nogom i sve se prolije !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare