To je to što me zanima!

Sretni su: Marijana i Nemeš sada su spremni za novi život

U tiskanom izdanju 24sata saznajte kako se Nemešu sviđa Marijanina nova frizura, što mu je najvažnije i na što osobito pazi i da li razmišljaju o zajedničkom životu
Vidi originalni članak

Situacija Marijane Čvrljak (27) još je osjetljiva. Njezinu kćer Korinu (2) Nikola Nemešević (22) upoznat će kad se Marijana službeno rastane, otkrio nam je blizak prijatelj para.

Dodaje da je Nemeš spreman ispuniti obećanje koje joj je dao u BB kući.

U tiskanom izdanju 24sata u četvrtak pročitajte što je Beograđaninu najvažnije kod djevojke, na što osobito pazi, kako se najčešće odijeva, u kakve klubove voli izlaziti, gdje su tulumarili kada je ih je u Beogradu posjetio Horvat Čagalj, gdje je Nemeš zbog društva pristao otići, kako mu se sviđa njezina nova frizura i njegova njoj te da li razmišljaju o zajedničkom životu.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • Lipov hlad_1 01.10.2011.

    jadno dijete ove majke

  • kukurijek 01.10.2011.

    pogledam komentare-uvik isti....samo malo drugačije formulirani....kako vam nije dosadilo ponavljat se ka papiga.pusitite ih na miru,nije pohvalno šta je učinila,al učinila je sebi i svojima,a nije vama.bavite se svojim životima i želite sriću drugima-bit ćete manje frustrirani.i meni je strašan taj čin pred kamerama,al znate šta mi je još strašnije???bit u braku koji ne vridi i patit cili život.a mnoge od vas nemaju petlju ostavit muža koji njima nije dobar.njima sve najbolje-nek im cvjetaju ruže cili život,a maloj želim što sretnije djetinjstvo.

  • lexi123 30.09.2011.

    sve koje nije briga za to i idu im ti naslovi na živce, PA ZAŠTO KOMENTIRATE! Marijana se proljepšala, on je sada nikakav, mene zanima razvoj sitvacije, jer nekako sumnjam da će ostat zajedno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare