To je to što me zanima!

'Srezalo ju je': Kate Moss pala u nesvijest, budili su je kisikom

Već četiri dana slavi zaruke s Jamiejem Hinceom i silno tulumarenje dovelo ju je do malaksalosti. Jamie ju je otpratio kući nakon što se srušila i nastavio se zabavljati
Vidi originalni članak

Nesvjestica i slabost nisu neuobičajeni simptomi za nekoga tko tulumari danima i ne pokazuje namjeru stati. Taj netko u ovom slučaju je Kate Moss (37), koju je Jamie Hince zaprosio pa je to razlog njena veselja i slavlja koje traje već puna četiri dana. Od 'non-stop partijanja' na dodjeli NME nagrada manekenki je toliko pozlilo da se onesvijestila. Jamie ju je odnio u backstage da prilegne, a k svijesti je došla tek kad su joj stavili masku s kisikom. 

Ni Jamie nije bio u najboljem izdanju, štoviše izgledao je kao da bi i njemu pomoglo malo kisika, no izdržao je i kao pravi muškarac bio podrška svojoj pijanoj dragoj. Nakon što se nadisala dovoljno kisika i skupila snage da ustane, kao pravi gospodin otpratio ju je do taksija koji ih je odveo kući. Kad je Kate zaspala, Jamie je ponovo izašao i nastavio bezbrižno tulumariti.

Podsjetimo, Kate je nedavno izjavila da Jamieju želi roditi dijete. Čak je uzimala hormone koji potiču ovulaciju kako bi što prije i što lakše zatrudnjela. Trudnoća i majčinstvo očito su pali u drugi plan jer, ipak, tulumarenje je na prvom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Plavusa131 26.02.2011.

    Kisikom???Da je nisu mozda izivljavali NARKANOM???

  • vilim25 25.02.2011.

    Oće to kad ne jedeš 20 godina. Ja neki dan nisam doručkovao i skoro sam se srušio.

  • Mare44 25.02.2011.

    Piš se svijest, sa i u sredini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare