To je to što me zanima!

Srna i Modrić poveli su svoje obitelji na ljetovanje u Tursku

Naši reprezentativci ljetuju s obitelji u luksuznom hotelu u Turskoj. Odmaraju u mirnom okruženju, no svoju lokaciju otkrili su tako da su se fotografirali s obožavateljem
Vidi originalni članak

Nogometaši Darijo Srna (34) i Luka Modrić (30) odmaraju od Europskog prvenstva sa svojim obiteljima. Zaputili su se u luksuzni hotel u Tursku, a svoju lokaciju otkrili su tako da su se fotografirali s fanom.

Fotografijama s poluotoka na Instagramu se pohvalila supruga našeg kapetana Mirela Forić Srna. D-Hotel Maris je luksuzni resort u borovoj šumi te ima pet privatnih plaža gdje naši sportaši uživaju sa svojim obiteljima.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • Petty 05.07.2016.

    Sigurnija i Turska od Hrvatske gdje te kamenuju...ocito..

  • DavorRoso 04.07.2016.

    mislim da nase more je odlicno sto se tice skupoce i nije tako kako se napuhava bio sam prije tjedan dana u splitu i okolicu i odusevljen sam sa nasim narodom onim jednostavnim covjekom koji se bori za egzistenciju ps a sad da predem na o ve stalne reklame kroz novinare o nogometasima ma daj te ljuid skinite se vise pa kog to zanima toliko ljudi zanimanja u ovom svijetu a vi opalili po nogometasima kao da su svijet izmislili to vise nije port to je bisnis pojedinaca a velicina ih podrzava a nemaju od cega da zive na kraju mjesecu pa gdje je tu pamet naravno da ce srna ici svijim korjenima nije krv voda samo ne znam sto povede ovog malo hrcka valjda da poturci hehe jbt kud ide ovaj svijet mozda ce i tamo koji kamen da opali jako osjetljivim i nedodirivim i rzmazenim balavcima pod prozor hmmm samo tamo lete bombe a u zavicaju hrvatskom mali kamencic i vec ste napravili kao da je teror u hrvatskoj zbog jednog balavca i jedne male sponzoruse tuzno ali istinito

  • ubi.se.od.posla 04.07.2016.

    Onaj tko ima novce i kome financije nisu problem gleda (jako dobar prosjek i ukljucujuci one koji su zaradili novac a ne dobili ga) upravo u svaku kunu kako ce ju potrositi. Uveijezeno je misljenje pojedinaca da onaj tko ima,ne gleda. NIJE ISTINA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare