To je to što me zanima!

Srpska voditeljica kolegi pipala 'ponos': Htjela sam ga gurnuti

Voditelj je kolegici stajao s njezine desne strane, dok mu je njegova lijeva ruka bila iza njezinih leđa. Ivana tvrdi da se kolega naslonio na nju pa ga je ona htjela gurnuti
Vidi originalni članak

Usred polufinalne emisije showa 'Ja imam talenat', srpska voditeljica Ivana Bajić primila je kolegu Vladu Aleksića za međunožje i taj čin popratila grimasom, piše Kurir. Dok su najavljivali natjecatelje, Vlado je stajao za pultom s desne strane voditeljice, a lijeva ruka mu je bila iza njezinih leđa. Ivana je odjednom samo spustila ruku na njegovu muškost. Sve je trajalo nekoliko sekundi. 

Voditelji tvrde da nije bilo tako kako je prikazano na televiziji. 

- Trčali smo na zadanu poziciju za snimanje i tad me je Vlada malo jače gurnuo i svom težinom se naslonio na mene. Pošto je on oko 50 kilograma teži od mene, ja sam nesvjesno napravila pokret rukom da ga odgurnem. Tako da nije sve kako izgleda. 

Za razliku od Bajićke, Vlada nije mnogo objašnjavao. 

- Nema govora o bilo kakvom intimiziranju - naglasio je Aleksić. 

Justin primio Milu za grudi, ona njega za muškost

U lipnju prošle godine na MTV-jevoj dodjeli filmskih nagrada, sličan igrokaz izveli su Mila Kunis i Justin Timberlake. Zajedno su prezentirali nagradu za najboljeg glumca.

- Imamo platonski odnos i zato ja mogu napraviti ovo - rekao je Justin i primio Milu za grudi, a ona je rukom opipala njegovu  muškost. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • HercegSvabo 09.02.2012.

    kulture ko u srednjem vijeku

  • gđa78 08.02.2012.

    glavno da su gurali jedno drugo i da se nisu potukli :-)))

  • ruza7 08.02.2012.

    haha prvo je on nju ''gurnuo'' pa onda ona njega ...sad se prave ludi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare