To je to što me zanima!

Srpski BB-ovci poginuli u teškoj prometnoj nesreći

Srbija tuguje za nekadašnjim stanarima druge sezone Velikog Brata. Troje mladih ljudi poginulo je sinoć na sudbonosnoj ruti Obrenovac-Šabac
Vidi originalni članak

Bivši stanari srpske Big Brother kuće, Stevan Zečević Zeka (24), Zorica Lazić (24) i Elmir Kuduzović (26) poginuli su, prema neslužbenim informacijama u teškoj prometnoj nesreći kod mjesta Ušće u Srbiji. Nesreća se dogodila oko ponoći kada se pet srpskih BB-ovaca vozilo prema partyju u Lozincu. U Citroenu C4, kojim je upravljao nesretni Kuduzović, bili su, osim njega, Stevan, Zorica, i nepoznati mladić. Do nesreće je došlo jer je Elmir velikom brzinom pretekao automobil u kojem su bile njegove Big Brother sustanarke, Jelena Žeželj i Tanja Obradović te njena sestra Ivana. Primijetivši da Kuduzović vozi jako brzo, Tanja je nazvala prijatelje u Citroenu i zamolila ih da voze sporije. Međutim, uskoro nakon njenog poziva, C4 sletio je s ceste. Tijekom prevrtanja automobila suvozač je ispao što mu je spasilo život, no takve sreće nisu bili i njegovi suputnici, Stevan, Zorica i Elmir. Uskoro su na mjesto nesreće stigli i vatrogasci kojima je trebalo dva sata da automobil izvade iz rijeke Vukodraž u koju je upao. S obzirom na ovu tragediju, srpski Veliki Brat, koji je se promovirao pod sloganom 'Očekuj neočekivano', vjerojatno se neće više emitirati.

STEVAN, ZORICA I ELMIR
Stevan, rođen 25. rujna 1983. završio je srednju tehničku školu, a radio kao konobar na brodovima za krstarenje. Zorica, znana kao Zoka rođena je 1983. u Prizrenu, a živjela u Zemunu. Elmir je cijeloga života putovao po seminarima, summitima i ljetovanjima.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • maida___ 13.03.2008.

    elmir je isto iz mog grada!andjeo nas!

  • user_20636 31.12.2007.

    Strava mladi životi se bzo gase.Treba sporije vozitii upotrijebiti sve stvari npr.lance.MOJA SUĆUT

  • andjeo3 30.12.2007.

    vea, odmori živac i popij si još jednu rakijicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare