To je to što me zanima!

Srpskog glazbenika miješaju sa Sevkinim bivšim: 'Godinama to traje, pitaju me viđam li sina...'

Na svom Instagram profilu srpski pjevač Milan Popović objavio je sadržaj poruke koju je primio nedugo nakon što je Severina objavila da joj se vraća sin, uz komentar 'Ovako godinama'
Vidi originalni članak

Srpski pjevač i novinar na Hype TV-u Milan Popović na društvenim mrežama se požalio na problem s kojim se već godinama suočava zbog svog imena.

Naime, pjevača često mijenjaju sa Severininim bivšim partnerom, 'kraljem bakra' Milanom Popovićem. Na svom Instagram profilu glazbenik Popović je objavio sadržaj poruke koju je primio nedugo nakon što je pjevačica objavila da joj se vraća sin.

- Severina je na nastupu u Crnoj Gori otkrila da joj se, citiram, 'dijete vratilo kući'. Možete li nam otkriti što se točno dogodilo i viđate li malog Aleksandra? - glasila je poruka upućena pjevaču. 

- Ovako godinama - napisao je uz sliku 'lažni' Milan Popović, koji na svom profilu ima i fotografije s Riječankom Barbarom Šegetin. Bivša reality zvijezda pojavila se u spotu za Milanovu pjesmu 'Produženi vikend'.

Pjevač se rodio s cerebralnom paralizom, no unatoč tome se odmalena bavi sportom i glazbom. U veljači nam je otkrio koja mu je bila motivacija da tijekom života uporno vježba i učestalo radi na sebi. 

OTKRILA PRIVATNE DETALJE Severina na nastupu: 'Vratilo se dite doma! A vi prvi znate...'

- Najveća motivacija mi je bila zeznuti doktore koji su tada mojim roditeljima i meni postavljali dijagnoze i prognoze kako bi trebao teći moj životni put s cerebralnom paralizom. Mnogo je dobar osjećaj. Nikad se nisam osjećao različito od drugih, niti sam imao problem s tim što imam cerebralnu paralizu - otkrio je.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Tiha Žena 31.08.2021.

    Pa kako si, možeš li to nekako, tu bol izgurati heroju današnjice🙄

  • zujan kradezejovski 31.08.2021.

    Bolje da te pitaju imaš li uradak jahtaški

  • mihic82 31.08.2021.

    A sutio je kad mu je Seve uplaćivala alimentaciju 😄😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare