To je to što me zanima!

'Srušio mi se svijet onog dana kad je Toše poginuo'

Tošina menadžerica Ljiljana Petrović napokon je progovorila o optužbama na njezin račun i danu kad je makedonski pjevač tragično poginuo
Vidi originalni članak

Ljiljana Petrović šutjela je 40 dana. Toliko se žalovalo nad tragično poginulim Tošom Proeskim. Poštovala je makedonske običaje. Sada je Tošina menadžerica ispričala svoju priču.
- Pet godina Toše i ja putovali smo zajedno. Pričao mi je o intervjuu koji je dao prije kobnog putovanja. Nije mi rekao da me u njemu nazvao svojom drugom majkom. Stali smo na benzinsku. Nije htio uzeti kavu. Spavalo mu se. I ja sam drijemala u automobilu i pazila da ga ne probudim... On je spavao. U jednom trenutku sam čula udar. Tada se srušio cijeli moj svijet - rekla je Ljiljana za Novu TV. Kaže kako su ona i Toše imali čiste poslove. Porez su uredno plaćali. Ipak, priznala je da je u jednom periodu njezina tvrtka zapala u krizu i da su porez plaćali u ratama.
- Nisam udana i nemam djece. Toše je popunio tu prazninu. On je bio Božji dar. On je bio cijeli moj svijet - suznih očiju ispričala je Ljiljana. Kaže kako je odobravala vezu Toše i bivše rukometašice Andrijane Budimir, no i da se Toše nije namjeravao oženiti.
- Planirao se posvetiti svjetskoj karijeri - rekla je Ljiljana.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • clara 30.11.2007.

    ..kako možete uspoređivati nju i Andrijanu...pa zar niste pogledali intervju koJi je dala, na nijedno pitanje nije odgovorila što je se pitalo, samo je naglašavala kako je ona brižna, jadna i poštena...ma dajte...dobro je ona procjenila kad da se pojavi-u trenutku kad je mediji već postanu \"gladni\"...ma sve je to proračunato...a Andrijana ima pravo na privatnost, pa nije se ni prije eksponirala po novinama a sad bi kao trebala..ma daj odrastite, ona je javna ličnost, sportašica i imala je medijske pozornosti koliko joj je trebalo, a sad je pustite da tuguje na svoj način...mislite da joj je lako gledati stotine očiju uprte u nju, a navikla je biti sama sa svojim Tošom..a ova , ne znam kako bi je nazvala, što nije demantirala da su njih dvoje živjeli u istom stanu i to u naselju gdje i ona...LJILJANA, ZAR TE NIJE STRAH BOGA U KOJEG SE TAKO LAKO KUNEŠ DOK IZGOVARAŠ NEKE RIJEČI...NEKE NEISTINE...???

  • ivana1985 28.11.2007.

    mislim da ste malo pregrubi prema toj ženi.....stavite se vi na njeno mjesto.. zamislite kako bi vama bilo da pogine tako neka osoba do koje vam je stalo... i još on pogine a njoj ništa, ja na njenom mjestu nebi voljela bit.Samo me zanima gdje je sad krasna Andrijana, zanimljivo je to da od tolike ljubavi nije bila sposobna doć ni na tu komemoraciju od 40 dana..ne vjerujem ja u ono ona je htjela bit sama , neko od novinara bi je slikao da je došla,a i kako su došli njegovi roditelji i setra kojima je puno teže...

  • carie 26.11.2007.

    Nek ju bude sram i stid i bilo bi joj bolje da nije javljala ni nakon 40 dana.... ...Ako mi je uopće dozvoljeno nju komentirati čini mi se da je jedna najobičnija isfrustrirana usidjelica. Znate ono\" ja sam sama, Toše mi je sve i pooojma nisam imala da me toooliko voli, ali inače nije vam on Adrijanu volio, a ona vam je inače došla u Makedoniju igrat, nije i nije je on volio...MOŽDA JE VOLIO MENE.... \"iTD... Nek ide u selo takve tračarije pričati,,,kod nas to ne prolaziii....stara!

Komentiraj...
Vidi sve komentare