To je to što me zanima!

Stacy o prekidu s Clooneyem: Nema drame, sve je u redu...

Iako neki mediji pišu da joj je ponudio 55 mil. kn da ne priča o njihovoj vezi, Stacy kaže da na sve gleda pozitivno te da je i nakon prekida sve u najboljem redu
Vidi originalni članak

Nije se dogodilo ništa dramatično tako da je zaista sve u redu, komentirala je prekid s Georgeom Clooneyem (52) Stacy Keibler (33).

Bivša hrvačica i jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja navodno se mjesecima nisu seksali jer se zbog poslovnih obaveza nisu ni stigli vidjeti. Vezu koja je već dugo u krizi okončali su telefonom.

- Osoba sam koja živi za sadašnjost, ne za prošlost. Na sve gledam pozitivno, jako sam zauzeta i imam puno projekata koje želim realizirati - dodala je Stacy koja s Clooneyem želi ostati u dobrim odnosima. Sad kad su prekinuli, bavit će se promocijom zdrave hrane, čak je i sama sudjelovala u izradi nekih dijetetskih prehrambenih namirnica. 

Page Six pak piše da je Clooney Stacy ponudio 55 milijuna kuna kako s medijima ne bi dijelila detalje njihove veze i dao joj mjesec dana da iseli iz njegovog doma. U vezi su bili dvije godine i George je Stacy jasno dao do znanja da se ne želi oženiti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Highlander 17.07.2013.

    Žorž više nije lud za tvojim dugim,seksi nogama i više te ne voli znojnu,očito...

  • kung fu panda 17.07.2013.

    hajde prekini i sa mnom nemam ništa protiv takav iznos na računu taman bi mi do 1 lijepo sjeo

  • jaja04 17.07.2013.

    bez ikakvih loših primisli, ja mislim da je on gay....kraj njega uvjek neke predivne žene, a on ih (na slikama) kao da ni ne primjećuje

Komentiraj...
Vidi sve komentare