To je to što me zanima!

Stallone je kupio luksuznu vilu na Floridi za 217 milijuna kuna

Vila je dizajnirana tako da je okrenuta prema moru i zaštićena od neželjenih pogleda. Veličine je 1.230 kvadratnih metara i u njoj se nalazi sedam spavaćih soba, deset kupaonica, prostorije za druženje...
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Sylvester Stallone (74), najpoznatiji po ulogama u 'Rockyju' i 'Rambu', ne štedi ni tijekom pandemije. Dio bogatstva odlučio je potrošiti na imanje u Palm Beachu na Floridi, koje je popularno okupljalište bogatih. 

POGLEDAJTE VIDEO: Obitelj Stallone u Hrvatskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Snagator je kupio vilu s tik do mora, a platio ju je oko 217,5 milijuna kuna. Luksuzna vila dizajnirana je tako da je okrenuta prema moru i zaštićena od neželjenih pogleda. Veličine je 1.230 kvadratnih metara i u njoj se nalazi sedam spavaćih soba, deset kupaonica, brojne prostorije za druženje, a nezaobilazan je i pogled koji se pruža na ocean. 

Tamo će glumac živjeti sa suprugom Jennifer Flavin (52) te kćerima Sistine (22), Sophijom (24) i Scarlett (18). 

Osim vile u kojoj će boraviti Stallone, postoji i kuća za goste koja je odmah pored bazena koji se nalazi na imanju. Osim što su kupili imanje u jednom od najluksuznijih dijelova Floride, pored njih se nalaze i slavni susjedi - Jon Bon Jovi (58), Rod Stewart (75), Howard Sterna (66) te Donald (74) i Melania Trump (50). 

Stallone je početkom godine prodao kuću u La Quinti u Kaliforniji za 19 milijuna kuna, što je za gotovo deset milijuna manje nego ju je prvotno platio. Htio ju je prodati za više, ali nije bilo kupaca sve dok nije snizio cijenu. Tada su mu susjedi bili Kanye West (43), Kim Kardashian (40), Kylie Jenner (23)... 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Buco1212 19.12.2020.

    ček sam malo, išao je promjenit dolare u kune i dao 217 milijuna kuna za vilu?

  • driver696 19.12.2020.

    Koji ce mu k...c sedam spavaćih soba, deset kupaonica...?? 

  • Frančeska 19.12.2020.

    I neka je

Komentiraj...
Vidi sve komentare