To je to što me zanima!

Stanare BB-a čeka špilja, teretana i zločesti Brat

Big Brother će biti nemilosrdan prema zvijezdama. Celebrity stanari će se iznenaditi što ih sve čeka u BB kući. Neće biti dnevnih i tjednih zadataka
Vidi originalni članak

Životi osam zvijezda koji večeras ulaze u Big Brother kuću dobit će sasvim novu dimenziju. Iako pojedinci priželjkuju batlera i spremačicu, za kućanske poslove bit će sami zaduženi. Umjesto kućanskih pomoćnika dobit će osobnu trenericu koja će u kuću ulaziti dva puta na tjedan i mučiti ih vježbanjem. Veliki brat će biti bez milosti usprkos njihovu zvjezdanom statusu, baš kao i voditeljica Antonija Blaće. Zbog zvjezdanih stanara u kući je teretana, a novost je i Alibabina špilja. Njezina svrha zasad je još tajna. Veliki brat posvetio se i preuređivanju kuće kako bi stanarima život bio udoban - ali samo naizgled. Za boravak u kuhinji već su se opredijelile dvije stanarke - Salome i Danijela Dvornik, a suđe, sudeći po dosadašnjim izjavama stanara - neće nitko prati. Tko će se baviti čišćenjem zahoda i kupaonice u kojima u ovoj sezoni nema kamera, tek ćemo vidjeti. Tri žene, četiri muškarca i transseksualac Salome tri tjedna borit će se za glavnu nagradu od 100.000 kuna.

IZAZOVI UMJESTO TJEDNIH ZADATAKA
Veliki brat je novim stanarima preuredio kuću. Osim toga, za njih je promijenio i neka pravila. I dok oni raspravljaju o tome kakvi će im biti dnevni i tjedni zadaci, ne znaju da im je Big Brother pripremio iznenađenje. Doznajemo da dnevnih i tjednih zadataka neće biti, no zato će svaki tjedan imati po dva izazova. Jedan će biti vikend-izazov, a u drugom će morati dokazati svoje talente. Tako će morati potvrditi jesu li uistinu zaslužili status celebrityja.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • vea 08.03.2008.

    kakva teretana,njima trebaju vibratori

  • entoni 07.03.2008.

    Treba ih zatvoriti i pustit plin ! Gdje da idu Vukovarci iz Remetinca draga država im nije plaćala smještaj no koga zanimaju ranjeni i bolesni Vukovarci i djeca naravno ? Važni su ti stvorovi u tom Blatnjave Budale !

  • jagur 07.03.2008.

    ma rekel sam ja da treba vutu špilju 20 kubika dreka pustiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare