To je to što me zanima!

Stanari će ispitivati Ornelu o njenom ocu Ivi Amuliću

Kada je Ornela ušla u Big Brother kuću na Tajlandu počelo su šuškati da je ona izvanbračno dijete pjevača Ive Amulića. On sve demantira
Vidi originalni članak

U večerašnjoj Big Brother emisiji, kako neslužbeno doznajemo, Ornelu će stanari ispitivati da li je istina da je njezin otac Ivo Amulić. Navodno je to godinama javna tajna u Splitu. Pjevač je nervozno reagirao na otkrivanje navodnog očinstva. Izjavio je kako ima presudu u kojoj stoji da ona nije njegova kći. Julijana Bešker, Ornelina majka, tvrdi suprotno.
- Zašto nosi njegovo prezime? Zato što joj je on otac. Pa, valjda ja znam tko joj je otac! To što on govori da mu ona nije kći, uopće više ne želim komentirati. On nikad nije pitao za nju, nikad nije dao ni kune. Jedino mi se prijetio kad bi se slučajno sreli - govori Julijana, koja je Amulića još 1987. godine tužila zbog utvrđivanja očinstva.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • luce5 15.09.2008.

    who cares?!?

  • muskarac 13.09.2008.

    neznam i nije me briga ko joj je otac ali znam da je ženska naporna i tupa i malo previše priča gluposti...... al kao ona zna i razumi se u sve... uff

  • bigblue 13.09.2008.

    @agiiiii - vidi se da si premlada (blago tebi), Ivo Amulic ti je nekad na prostoru bivse Juge bio megapopularan lik sa svojom grupom Tutti Frutti Balkan Band. Svirali su super stvari! Mozda si i ti cula nesto od njih, ali ne znas da to oni sviraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare