To je to što me zanima!

Stanija bez seksa dvije i pol godine, Ekrem zaljubljen u nju

Bivša sudionica 'Survivora' kaže kako se ne 'pali' na manekene i nogometaše već na prave muškarce. U showu 'Farma' Ekrem Jevrić već je 'bacio oko' na prsatu starletu
Vidi originalni članak

Starleta se pohvalila da može dugo apstinirati, a najduži vremenski period kojeg je provela bez seksa bio je dvije i pol godine, piše srpski Kurir.

- Pune dvije i pol godine čekala sam dečka da dođe s Havaja. Eto vidite kakav sam karakter. A još su to bile moje najljepše godine. Imala sam 23, 24 godine. A živjela kao opatica! E zato mi je i bilo žao što su me tada neosnovano povezivali s nogometašima - rekla je Stanija Dobrojević (27) koja je jedna od sudionica ovogodišnje srpske 'Farme'.

Dodala je da će u realityju sigurno biti seksa i poručila da ga ipak ne treba očekivati od nje. Komentirala je da se ne 'pali' na manekene i nogometaše već na prave muškarce što znači da bi u show trebalo ubaciti nekog drvosječu. Stanija već ima prvog udvarača u showu. Ekrem Jevrić 'bacio je oko' na nju.

- Stanija je najljepša žena koju sam u životu vidio. Više me ne zanima hoće li Vendi ući u kuću - rekao je Ekrem za srpski Blic.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • brijem dlakave zene 25.03.2013.

    ta nije ni u ušne dupljine nevina a kamoli dalje.

  • dea5 22.03.2013.

    Nisi ti tad imala 23, 24, nego 13, 14 god. kak se meni čini...

  • Titan_1 21.03.2013.

    Je da ja sam gradio piramide sam ne govorim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare