To je to što me zanima!

Stanija kupuje kuću na Floridi vrijednu 2,5 milijuna kuna: 'Ja dobro zarađujem, pa ne brinem'

Starleta se srpskim medijima pohvalila planovima za budućnost, te otkrila kako s dečkom planira odseliti u Ameriku i kupiti kuću. Novac je, kaže, već pripremila...
Vidi originalni članak

Srpska starleta Stanija Dobrojević (36) godinama živi na relaciji Srbija-SAD, a sada planira kupiti kuću vrijednu 2,5 milijuna kuna na Floridi. U Americi će joj se pridružiti i dečko Marko Marković, prenosi Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čim dođemo tamo, kupujem kuću. Zasad ih gledam na internetu i preko agencija, kasnije ćemo ih obići i izabrati onu koja nam najviše odgovara - ispričala je Stanija.

Dodala je kako njen Marko intenzivno uči engleski pa će se moći zaposliti u Americi, ali da planiraju redovito posjećivati Srbiju.

Reality zvijezda je otkrila kako je polovicu novca već skupila zahvaljujući ugovoru s američkom tvrtkom kojoj je zaštitno lice.

NE SRAMI SE OBLINA Stanija u uskom kompletiću koji jedva prekriva bujne grudi: 'Pa ti si jednostavno prekrasna srce'

- Dio ću platiti u kešu, a dio u ratama. Mnogo zarađujem, pa se ne brinem hoću li uspjeti financirati rate za kuću i račune - rekla je Stanija.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • statebriga13 04.07.2021.

    hahahhaa ne mos kokosinjac za te pare kupit

  • Ivonna55 01.07.2021.

    Ovo je nesto kao ona Josipa Karimovic hvali se da zaradjuje 15 hrvatskih prosjecnih placa da je kupila mecku od toga a mecka uopce nije njena kao ni cijela fejk prica o luksuznom zivotu koju prenosi javnosti

  • 30.06.2021.

    Ajde mala, imaš još fore.. A nije od sapuna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare