To je to što me zanima!

Stanje Dikana Radeljaka puno je bolje, a na njega pazi sin Leo

OPORAVLJA SE Radeljak, doznajemo, dan nakon operacije dobro je raspoložen i već razgovara s liječnicima. Do sada nije imao nekih većih zdravstvenih problema
Vidi originalni članak

Nakon hitnog zahvata prebačen je na Odjel intenzivne njege KBC-a Rebro gdje se uspješno oporavlja. Josipu Radeljaku (70) pozlilo je u utorak poslijepodne.


Dikanovo stanje sve je bolje, a prijatelji kažu kako je unatoč teškoj operaciji dobro raspoložen. Već razgovara s liječnicima, a uz njega je cijelo vrijeme sin Leo, kojeg ima iz prvog braka sa suprugom Bebom Lončar. Radeljaku je naglo pozlilo zbog neizdrživih bolova u abdomenu. U bolnici su ga odmah operirali jer je zapletaj crijeva opasno stanje zbog kojeg fekalne tvari ne mogu proći kroz crijevni kanal te može biti smrtonosno, ako se ne reagira na vrijeme.

Dikan je javnosti poznat po svojim burnim ljubavnim vezama. Nakon tragične smrti supruge Ene Begović s kojom ima kćer Lanu (13), oženio je Vlatku Pokos koju je nakon godine dana braka izbacio iz stana. Bio je u vezi i s pokojnom glumicom Dolores Lambašom.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • ParlevuFranse 29.11.2013.

    Svratio sam da vidim jeli Dikan poceo kakati?

  • pobjednica 28.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Darko05 28.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare