To je to što me zanima!

Stanje na kladionicama danas: Mnogi su uvjereni u pobjedu Švedske, Letovci na 12. mjestu

Nakon dvije polufinalne večeri jasno je tko su favoriti za pobjedu, a dvije države već neko vrijeme drže prvo mjesto na kladionicama
Vidi originalni članak

U subotu će se održati veliko finale Eurosonga tijekom kojeg ćemo imati priliku pogledati čak 26 nastupa. Nakon dvije polufinalne večeri jasno je tko su favoriti za pobjedu, a dvije države već neko vrijeme drže prvo mjesto na kladionicama. Let 3 je u četvrtak navečer skočio na 12. mjesto.

EUROVIZIJSKI KVIZ KVIZ Hrvatska na Eurosongu: Što je divlje kod Kedže, što nam govori Karan, tko je bio krilat?

Prvo mjesto zauzela je Švedska čija predstavnica Loreen nastupa s pjesmom 'Tattoo'. Loreen je i prije nego što je nastupala bila na prvom mjestu, a šanse za pobjedu su joj čak 51 posto.

Odmah ispod nje nalazi se Finac Käärijä koji je osvojio srca mnogih svojom energičnom pjesmom 'Cha-cha-cha'.

Na trećem mjestu se trenutačno nalazi ukrajinski dvojac Tvorchi, koji je automatski prošao u finale jer je Ukrajina pobijedila na prošlogodišnjem Eurosongu.

Oni će pred publikom otpjevati svoju pjesmu 'Heart of Steel', a predviđa im se 6 posto šanse za pobjedu. Ispod Ukrajine nalazi se predstavnica Francuske, La Zarra i njena pjesma 'Evidemment'.

Na kladionicama piše da su joj šanse za pobjedu 3%. 

Među top 5 je ušla i izraelska pjevačica Noa Kirel s pjesmom 'Unicorn', kojoj su se šanse za pobjedu povećale nakon što je nastupala u prvoj polufinalnoj večeri.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Springflowers 12.05.2023.

    Meni isto pjesma od Švedske sa Loreen pjevačicom odlična! A sad, neki imaju pjesme,...a neki naprave show!...Kao Letovci! Naravno da ih podržavam, ali vidjeti ćemo....

  • Nickkobalt_X 12.05.2023.

    ma neee prvi budu... ovo nije istina.

  • zvrka1977 12.05.2023.

    Ne kužim kaj su svi nabrijani - ionak si Eurosong ne možemo priuštiti. Nemamo niti prostor niti logistiku za takvu manifestaciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare