To je to što me zanima!

Stankica je s novom fotkom sa 'savršenim' Tonijem raznježila mnoge: 'Baš volim vašu ljubav'

Stankica na Instagramu ima gotovo 60 tisuća pratitelja, a mnogi su komentirali kako im je drago što ih vide zajedno jer neko vrijeme nisu objavljivali zajedničke fotografije
Vidi originalni članak

Stilistica Stankica Stojanović (36) koju je šira javnost upoznala u emisiji 'Gospodin savršeni' obradovala je svoje pratitelje kad je nakon dulje vremena objavila fotografiju sa svojim 'savršenim' Tonijem Šćulcem (31).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Volim te - kratko je napisala Stankica uz crno bijelu fotografiju na kojoj par nasmiješeno pozira, a u pozadini se nazire nekoliko boca pjenušca. 

Stankica na Instagramu ima gotovo 60 tisuća pratitelja, a mnogi su komentirali kako im je drago što ih vide zajedno jer neko vrijeme nisu objavljivali zajedničke fotografije. 

OBJAVILA FOTKU Rane pripreme za ljeto? Toni i Stankica 'javili' se iz teretane

- Konačno malo opet vas dvoje skupa; Pa vi trajete i trajete, sretno dalje; Kako volim vašu ljubav, Baš ste slatki; Kako ste lijepi; Ljepotica i zvjerka - nizali su se komentari. 

Stankica i Toni inače žive na relaciji Banja Luka - Split, a ovo ljeto stilistica je više vremena provodila u Splitu. 

- Volim Split i Splićane. I prije nego što sam upoznala Tonija voljela sam doći u Split, popit kavu na rivi i uživati. Mislim da ovaj grad djeluje umirujuće na mene - rekla je Stankica ranije.

Toni i Stankica su već više od godinu dana u vezi na daljinu i počeli su razmišljati o tome da započnu zajednički život, ali im se nigdje ne žuri. 

UŽIVAJU U VEZI Stankica iz 'Savršenog': Tražim krojačicu, ali se još nisam preselila u Split kod mog Tonija

 - Imamo ozbiljnu vezu i željeli bismo živjeti zajedno, malo nam je smiješno kad nas pitaju planiramo li zajednički život. Težimo zajedničkom životu, ali bez pritiska, vidjet ćemo što će biti - izjavio je Toni. 

Podsjetimo, Stankica je pobijedila u trećoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni', ali prije nego što je emitirana posljednja epizoda showa prekinuli su. Njihova ljubavna 'pauza' trajala je sedam mjeseci nakon čega su se pomirili.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • _Varešak_ 16.12.2022.

    Hvata posljednji vlak za udaju.

  • 15.12.2022.

    pa ovo je za istač... true story

  • smac srcolomac 14.12.2022.

    Tri godine, kolko imate ugovor, tolko se bute slikali

Komentiraj...
Vidi sve komentare