To je to što me zanima!

Stari li J.Lo uopće? Ponovila je izdanje od prije čak 14 godina

Pjevačica tvrdi da uopće nije bilo u planu ponoviti slavno izdanje u kojem se pojavila 2000. godine na Grammyjima. Stilist joj je rekao da se to sad prodaje u trgovinama
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez (44) vratila se u prošlost kako bi zablistala u novom spotu za pjesmu 'I Luh Ya Papi'. Svi jako dobro pamte njezinu Versace haljinu s dubokim dekolteom iz 2000. godine. 

Tada je u centru pažnje bila jer se odvažila nositi nešto tako otvoreno, a danas joj svi zavide jer i nakon što je prošlo 14 godina, može odjenuti nešto sasvim slično. Kako je pjevačica izjavila, u planu uopće nije bilo ponoviti izdanje u kojem se pojavila na 42. dodjeli Grammyja. Kad joj je stilist donio kombinezon istog uzorka kao što je bila i haljina, i Jennifer se sama iznenadila. 

- On je samo rekao da se to sad prodaje u trgovinama - ispričala je pjevačica koju u spotu okružuju polugoli muškarci koji se, nadamo se, nisu zamjerili njezinom dečku Casperu Smartu.

Prije  su se mnogi pitali kako je ta lagana haljina uspjela ostati na njoj, a danas sve zanima kako J. Lo i dalje uspijeva izgledati tako mladoliko. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • BERTOLINA 17.03.2014.

    ajde da i ženske jednom dobro napasu oči:)

  • Belzebub 16.03.2014.

    Meni je ta žena savršena.

  • Marty99 15.03.2014.

    Pjesma je stravično glupa, u faci je lijepa, ali ta guzičetina i kratke, debele noge, sakrij to pliz!

Komentiraj...
Vidi sve komentare