To je to što me zanima!

Starleta se unakazila: Prijeti joj oštećenje mozga i sepsa?

Bila je toliko često na operacijskom stolu i pod anestezijom, da je to u njezinu slučaju već toksično i može izazvati ozbiljne povrede mozga i moždanih ćelija, kaže kirurg Marko Ho Asjoe
Vidi originalni članak

Starleta i reality zvijezda Katie Price (41) proslavila se zbog brojnih plastičnih operacija koji su većinom rezultirali zgražanjem javnosti. Stručnjaci su je upozorili da joj prijeti oštećenje mozga, kožne bolesti pa čak i smrt, i to sve zbog pretjeranog korigiranja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navodno, Katie ponovno planira otići pod nož, odnosno na zatezanje lica i to po četvrti put. Nakon trećeg puta su joj skoro uši otpale. 

Njezii prijatelji su za stran medije ispričali kako starleta želi korigirati bradu, nos i ugraditi implantante u obraze i podići očne kapke. To su iznimno zahtjevne i dugotrajne operacije koje podrazumijevaju rizik i izvođenje pod potpunom anestezijom.

BIVŠI JOJ NE DOPUŠTAJU Starleta praznike nije provela s djecom, još ih čekaju pokloni...

- Česti odlasci na plastične operacije kao što Katie to radi, povlači za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu koja bi ju u najgorem slučaju mogla ubiti - objasnio je kirurg Marko Ho Asjoe za magazin Closer.

Marko joj je preporučio da više ne radi nikakve korekcije. 

KATIE PRICE Reality zvijezda bankrotirala, sad živi iznad frizerskog salona

- Bila je toliko često na operacijskom stolu i pod anestezijom, da je to u njezinu slučaju već toksično i može izazvati ozbiljne povrede mozga i moždanih ćelija. Također riskira mogućnost dobivanja kožnih bolesti, koža joj može početi trunuti i može doći do oštećenja mišića na licu, vidljivih ožiljaka i prestanka cirkuliranja krvi ispod kože - rekao je Marko te naglasio da Katie nikada neće izgledati normalno. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 06.01.2020.

    Njoj je mozak već davno oštečen.

  • mexpert 06.01.2020.

    Kako se moze ostetiti nesto kaj nemas ??????????

  • UNPROFOR 06.01.2020.

    Evo i ja sam prirodno pametan , nemam ni jednu operaciju !

Komentiraj...
Vidi sve komentare