To je to što me zanima!

Starleta svojoj kćeri (5) obula štikle: 'Zašto to dijete nosi..?'

Katie je izazvala komentiranje njezinih obožavatelja koji su reagirali ne fotografiju koju je objavila na instagramu. Tako je pozirala sa svojom djecom, a pažnju je privukla njena petogodišnja kćer kojoj je obula štikle
Vidi originalni članak

Starleta Katie Price (41) suočila se s negativnim komentarima nakon što je u petak svojoj petogodišnjoj kćeri obula cipele na petu. Tako je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira s njom i s preostale svoje troje djece. Njezinim su pratiteljima 'plijenile' pažnju ružičaste cipele njezine kćeri Bunny (5).

- 'Zašto to dijete nosi Stiletto?', 'Je li to Bunny nosila štikle'? - neki su od komentara ispod fotografije. Katie nije odgovorila na komentare.

Starleta je inače poznata po mnogobrojnim estetskim operacijama. Katie želi izgledati kao 'savršena ljudska lutka'. Već se nekoliko puta korigirala, a posljednji put otišla je pod nož u Istanbul. Tamo je čak i snimila sponzorirani video za kliniku u kojoj je napravila estetski zahvat, ali umjesto da je privukla klijente, samo ih je zgrozila.

PRETJERALA S OPERACIJAMA Starleta u šoku: Ni mobitel joj više ne prepoznaje obrise lica...

Katie je tada smanjila grudi te je išla na podizanje lica i očiju. Starleta je na videu puna flastera kojima prekriva rane. Jedva da može otvoriti oči i usta, ali kao glavni 'problem' navodi grudi.

- Nisam bila zadovoljna svojim grudima već dugo. Odlučila sam ih smanjiti. Svi će se šokirati tom odlukom. Kad sam bila mlađa nisam uopće imala grudi, a poslije sam postala popularna upravo zbog njih - ispričala je Katie. 

Starleta je uklonila silikone koje je imala, a kad ih je držala u ruci, shvatila je da su vrlo teški.

- Sad imam 41 godinu, a moje grudi proputovale su Ameriku, Englesku, Belgiju, sad i Tursku - našalila se reality zvijezda koja sad ima znatno manje grudi nego prije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ichbin2 21.10.2019.

    a kaj im je ovaj buco privatni zaštitar?

  • Milokliz 20.10.2019.

    Pa sad pretjerujete, pa sva djeca kad su mala oblače sve živo i isprobavaju.

  • iKnowLife 20.10.2019.

    Eh kad sam ja stikle nosla, nisse ti jos ni rodla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare