To je to što me zanima!

Starlete na udaru: Morat će na policiju zbog popisa prostitutki

Tijekom uhićenja Mihajla Maksimovića pronašli su katalog djevojaka koje je, navodno, podvodio. U njemu je dvadesetak imena, među kojima su, tvrde srpski mediji, navedene i natjecateljice 'Zadruge'
Vidi originalni članak

Čovjek za kojeg srpski mediji tvrde da je najveći svodnik u regiji, Mihailo Maksimović, uhićen je na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Kod njega su pronašli knjigu s evidencijom žena koje je navodno podvodio, kao i imena klijenata. Neke od djevojaka s popisa nalaze se u reality showu 'Zadruga', prenosi Kurir

Ana Korać, Sanja Stanković i Mina Vrbaški navodno će izaći iz reality showa kako bi ih policija saslušala zbog afere 'Elitna prostitucija'. Natjecateljice i starlete spominjale su Mihajla u Zadruzi i svađale su se koja od njih uzima novac za seks. Ipak, sve one demantiraju da su na bilo kakav način uključene u Maksimovićeve poslove. Sveukupno šest poznatih natjecateljica iz reality showova se navodno nalazi na Maksimovićevom popisu. 

Prema tvrdnjama srpskih medija, fotografije kandidatkinja showa 'Zadruga' Sanje Stanković pronađene su na laptopu koji je policija zaplijenila u stanu. 

- Tijekom uhićenja glavnog makroa sa estrade zaplijenili su dva laptopa i nekoliko mobitela u kojima je pronađen katalog djevojaka koje su u ponudi. Na popisu se nalazi 20-ak žena, među kojima je i Sanja. Ona je jedna od Mihajlovih miljenica - kaže izvor poznat srpskim medijima. 

NEUGODNI I BEZOBRAZNI U VEZI: Ove horoskopske znakove nitko ne želi blizu

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 11.04.2019.

    To se zna oduvjek tko su starlete. I sto??!! Zene rade i zaraduju, tko voli neka izvoli...njih hapse ali mene zanina( kada nase pocnu i kada uhapse nasu najvecu "agenticu") tko to placa?? Jer ako one ne izaju racun, kriv je i onaj tko ga ne trazi!

  • iiiih 10.04.2019.

    Pa ko da su nase wannabe starlete drugacije. Je je zive od instagrama i komad sise sto slikaju. Kako da ne

  • Hakiro Okada 10.04.2019.

    Ove takozvane starlete kradu posao poštenim prostitutkama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare