To je to što me zanima!

Stavrosa opljačkali u Zagrebu: Olakšali su nas za 15 tisuća kn

Jasmina Stavrosa i njegov bend Naranču netko je okrao u zagrebačkoj diskoteci. Osim novca ukrali su im i dva mobitela. Glazbenik je u šoku zbog takve krađe
Vidi originalni članak

Dok smo mi svirali, oni su nas lipo iza vrata ispazarili i olakšali za vrijednost od dvije iljade eura, dva mobitela i još toga, škripeći zubima rekao je Jasmin Stavros, ogorčen zbog neugodnog iskustva u Zagrebu.

- Ma nemaju ni srca ni duše. Kradu sve što im dođe po ruku. Moš mislit, idu nas opljačkati, a cilu smo ih večer lipo zabavljali. Pa da čovik pukne od bijesa. Vidiš da nemam ni mobitela, ka izgubljen sam. Ma nije mi do njega, bija je skup, ali nije bitno, nego izgubija sam sve brojeve koje sam ima u njemu. Da mi sad nešto zatriba, ne mogu nikoga nazvat - dodao je ljutito za Slobodnu Dalmaciju.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Spužva 05.12.2011.

    Nemaju ni srca ni duše kad opljačkaju one koji imaju a kad pljačkaju sirotinju onda je to u redu. Koji k.. imaš nosit 2000 eura u džepu? Drugi put neka Stavrosu za nastup plate preko računa (pa neka plati porez državi) a ne na ruke (a državi ništa).

  • glumac12 05.12.2011.

    ruzan je ko smrt....

  • vb1104 05.12.2011.

    pokrali Milu Vasića..... to je trebao bit naslov...

Komentiraj...
Vidi sve komentare