To je to što me zanima!

Stefana Kapičića kumice vole pa ga uvijek počaste povrćem

ZAPOSLEN Glumac je tržnicom Dolac prošetao u pauzi snimanja svog novog filma u kojem glumi svog oca, košarkašku zvijezdu Crvene zvezde iz ‘70-ih
Vidi originalni članak

Teško mi je izdvojiti najdražu kumicu jer su mi sve prirasle srcu. Uvijek bi mi darovale neko voće ili najbolje rajčice kad bih im otkrio što će biti u novoj epizodi ‘Larina izbora’, kaže Stefan Kapičić (35).

Srpski glumac dodaje da ga posjet zagrebačkotržnici Dolac uvijek opusti i nasmije do suza jer svaki put sretne nekog od kolega i popriča s kumicama koje ga traže autogram ili zajedničku fotografiju.

- U kuhinji možda nisam masterchef, ali sam solidan i znam osnove kulinarstva. Obožavam salate i lagana jela od svježeg povrća i voća, a drage kumice me uvijek razvesele i počaste najboljim što imaju - kaže Stefan Kapičić.

Nikša iz serije “Larin izbor”, koji je gostovao i u američkim serijama “24” i “Zakon brojeva”, a snimio je i holivudski film “Big Miracle” s Drew Barrymore (39) i Kristen Bell (33), ovih dana u Beogradu snima novi film s redateljem Darkom Bajićem.

- Film govori o košarci 1970. godine, a meni je pripala čast glumiti vlastita oca Dragana, koji je bio najbolji strijelac kluba Crvena zvezda. Tada je s reprezentacijom bivše Jugoslavije u Ljubljani osvojio Svjetsko prvenstvo - kaže Stefan. Dodaje da mu je ova uloga veliki izazov jer ne želi razočarati oca.

- Imat ću tremu dok ne čujem tatino mišljenje o filmu, ali valjda će biti zadovoljan mojom glumom - kaže Stefan.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ZeljkaKozul 10.06.2014.

    I ja ga volim, super mi je ♡!

  • micek 23 10.06.2014.

    "Simpatičan mladić"...

  • kung fu panda 10.06.2014.

    eto neka korist od Larinog izbora

Komentiraj...
Vidi sve komentare