To je to što me zanima!

Stefani: Ervinu su zasjajile oči kada je u BB kuću ušao Đorđe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Svi mi dižu tlak, gadi mi se show. Pogledam minutu pa okrenem program, kaže Stefani koja je uvjerena da je Sarajlija Ervin Mujaković (24) homoseksualac
Vidi originalni članak

Ervin se srozao, brate mili, da ne može više. Najbolje bi mu bilo da odmah izađe iz Kuće. Glup je ko tava. Ništa ne kuži. On je retardiran, kaže Stefani Banić (20) bivša BB stanarka.

Otkad je samovoljno napustila kuću nakon 40-ak dana, Splićanka ne prestaje ogovarati Ervina.

- Svi mi dižu tlak, gadi mi se show. Pogledam minutu pa okrenem program - kaže Steffani koja je uvjerena da je Ervin Mujaković (24) homoseksualac .

POGLEDAJTE VIDEO: Ervin plakao zbog Barbare

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sto posto sam sigurna da je prikriveni gay. Glup je ko stup. Ufilmao si nešto da mu se sviđa Barbara. A možda je i biseksualac. Koji to lik koji toliko voli žene, nema ni jednu sliku s curom na društvenim mrežama – kaže Splićanka koja smatra da mu se svidjela jer je muškobanjasta.

- Kad je Jozefina ušla u BB kuću jedva ju je pogledao, a kad je došao Đorđe, oči su mu se zasjajile – zaključila je Stefani Banić.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • EmotivnoOpičene 03.11.2015.

    Stefe ja se u potpunosti slazem sa tobom,u pocetku ervin mi je bio odlican lik i mislila sam da cete ostat zajedno,al kasnije..msm fakat je glup ko tava..moze on imat dobro tijelo i sve to al kad mozga nema. I on spavao sa 550 zena..koju god njegovu stranicu pogledam sve muskarci pa de bokte i onda on neki frajer a ne moze sastavit tri proste rijeci u recenicu

  • lika hrvatska dika 02.11.2015.

    pa ovi dalmatinci kmeče iliti cmizdre na ama baš svim poljima društvenog života od nogometa do BB

  • Herzog(315178) 01.11.2015.

    Na osnovu čega si to zaključila !?

Komentiraj...
Vidi sve komentare