To je to što me zanima!

Stephan Macchi pokupio svoje stvari iz dvorca i ostavio dug?

Vlasnik dvorca Bežanca optužio je reality kuhara Stephana Macchija za prevaru, piše Jutarnji list. Macchi kaže da će Križanec sve optužbe morati dokazati na sudu
Vidi originalni članak

Stephan Macchi, koji je dvorac Bežanec u Hrvatskom zagorju unajmio kako bi se bavio luksuznim turizmom, pod okriljem noći pokupio je svoje stvari i pobjegao.Tako barem tvrdi vlasnik dvorca Siniša Križanec, piše Jutarnji list.

- Kad je pobjegao Macchi mi je ostao dužan 400.000 kuna - rekao je Križanec. 

Dodao je da Macchi nema pojma o kuhanju. Gostima muslimanima servirao je pastrvu omotanu špekom i ljutio se kad su mu prigovorili jer im je preporučio prase. Macchi kaže da Križanec priča gluposti.

- On može reći da sam mu dužan i četiri milijuna kuna, no to će morati dokazati na sudu. Iskoristio me da mu uredim dvorac - zaključio je Macchi. 

>>> Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 78

  • MarijaŠanjek 03.07.2012.

    pročitah sve komentare,dobrano me nasmijali i oraspoložili,i slažem se sa većinom njih,jer je taj stefan dignut do nebeskih visina svojom francuštinom,i tobožnjim kulinarskim sposobnostima.a ziher nema pojma kak se kuha prežgana juha,kuruzni žganci i sl.a još da ga mi zagorci dofuramo na prave zagorske kolinje,pa da vidimo kak bi se snašel,joooj!

  • evaana 03.07.2012.

    svaki priča svoje,kome vjerovati?

  • Michelangelo 02.07.2012.

    Otišao i ostao samo haznfefer!;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare