To je to što me zanima!

Steve-O izaziva hakere: Imam hrpu prostih fotki, ukradite ih

Zanima me jesu li hakeri koji su provalili u račune slavnih toliko pametni ili su slavni toliko glupi. Izazivam hakere da mi provale u račun, napisao je Steve-O na Twitteru
Vidi originalni članak

Upravo sam na svoj račun na iCloudu dodao hrpu fotografija na kojima sam gol i radim gluposti. Da vas vidim, hakeri, koliko ste dobri, koliko će vam trebati da mi hakirate račun, napisao je Steve-O (40) na Twitteru. 

Bivši član Jackass ekipe na društvenoj mreži objavio je dvije fotografije na kojima gol k'o od majke rođen stoji pokraj znaka Hollywood. Na sebi ima samo bijele čarape koje su mu prljave jer po brdu trči bos. 

Dok se brojni holivudski ljepotani boje da će svjetlo dana ugledati fotografije na kojima su goli, a čak i fotografije njihovih spolovila koje su slali djevojkama koje su htjeli impresionirati, Steve-O nema takve strahove. On svoj 'alat' s ponosom pokazuje i izaziva hakere da mu provale u račun i objave sav inkriminirajući materijal koji pronađu.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • bad blue girls 08.10.2014.

    Legenda;)

  • _petra_ 29.09.2014.

    hahahahaha

  • user_204031 29.09.2014.

    ''...objavio je dvije fotografije na kojima gol k'o od majke rođen stoji pokraj znaka Hollywood.'' Kaže pokraj znaka a frajer na prvoj slici stoji bar 1km ispred znaka a na drugoj 300m u najboljem slučaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare