To je to što me zanima!

Stigao je maleni Milan: Milan Popović i Bojana dobili su sina

Njegova djevojka Bojana (23) rodila je dječaka, a prema pisanju srpskog Blica, sama je odlučila sina nazvati Milan. Popović smatra da će Bojana biti idealna majka
Vidi originalni članak

Srpski milijarder koji već ima sina s bivšom partnericom, Severinom (45), postao je otac Milana. Njegova djevojka Bojana Milana je rodila jučer, piše srpski Blic. Njena ideja bila je da nazove njihovog prvog sina po Milanu. 

Milan Popović (51) je nedavno otkrio da je Bojanu upoznao u Beogradu prije nešto više od dvije godine. 

- Studira marketing, iz dobre je beogradske obitelji, jako je zgodna, obrazovana, mlada, oštroumna je, snalažljiva i uvijek spremna na šalu. S njom nema svađe i prepiranja, čak i kada je u drugom stanju, kada žene znaju biti hirovite - kazao je tada Milan te dodao da je Bojana 'draga i mila te će biti super majka'. 

Milan trenutno vodi tri spora na zagrebačkom Općinskom sudu. U jednom traži da sin Aleksandar (5) živi tjedan dana s njim, a tjedan dana s njom. U prvom je tražio da mu Severina plaća alimentaciju 3500 kuna i da pjevačica viđa dijete svaki drugi tjedan od srijede do nedjelje. Prošle godine pokrenuo je spor u kojem traži da samostalno može zastupati Aleksandra. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • ujo66 14.06.2017.

    Dala mu ime Milan hahaha misli da će ga tako više voliti od Aleksandra hahaha. Vidi se da studira marketing ahahahaha

  • Jersey 09.06.2017.

    Su dobili NE dobili su

  • bubamara2103 08.06.2017.

    BMK (boli me kuk) za Milana i juniora i seniora

Komentiraj...
Vidi sve komentare