To je to što me zanima!

Stigla ga kazna: Zoran izrekao ono što se ne govori ženama

Neke kandidatkinje nisu mogle suzdržati ljutnju i u startu su krenule vrijeđati i napadati svoje protukandidatkinje. Saša je pak jednoj kandidatkinji izjavio ljubav
Vidi originalni članak

Čini se da i među kandidatima postoji još jedan zaljubljeni par. U današnjoj epizodi najgledanije dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu' pogledajte kako je Zoran izgovorio rečenicu koju nikad ne smije reći ženama i zaradio čašu vode u lice. 

Zvonko je Nikolininim roditeljima objavio svoje časne namjere, no kako će tata reagirati na ideju da njegova princeza ode živjeti u najistočniji dio Hrvatske? 

U drugom dijelu emisije pogledajte kako je prošlo okupljanje svih sudionika ovogodišnje sezone. Neke kandidatkinje nisu mogle suzdržati ljutnju i u startu su krenule vrijeđati i napadati svoje protukandidatkinje. Saša je pak izjavio kako je među prisutnim damama jedna u koju je već dugo zaljubljen.

Tko je Sašina zagonetna dama i jesu li svi uspjeli dostojno izdržati susret s onima koji su ih odbili, pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • mrvica21 31.10.2017.

    Tko to još gleda???

  • bbbdado 31.10.2017.

    Shvatite da je to samo igra i sve se odigrava kako produkcija želi i kako oni narede

  • sol 31.10.2017.

    Svasta mi u pretplati placamo, a zašto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare