To je to što me zanima!

Prava modna poslastica: Uz Budi.IN pratite nove trendove

Svježe ideje i novitete modnog svijeta donosi vam novi magazin Budi.IN koji svake subote potražite uz 24sata. Čitajte o uređenju interijera, finoj hrani i IT mjestima
Vidi originalni članak

Ponosna sam što smo prvi časopis u Hrvatskoj, a i šire koji će na svoje naslovnice staviti ‘običnu’ djevojku umjesto slavnih lica, rekla je Vesna Blašković, urednica Budi.IN-a. 

Osmijeh magistrice ekonomije Monike Jurić (24) koja krasi prvu naslovnicu tjednika Budi.IN oduševio je zaljubljenike u modu i trendove. Više od stotinjak gostiju okupilo se u zagrebačkoj parfumeriji Douglas u Kaptol Centru na promociji novog modnog magazina koji će svake subote donositi modne i beauty trendove, a kako i ostali segmenti ne bi ostali zapostavljeni, tu je “Dolce vita”, u kojoj vas očekuju sve lijepe stvari za dom, fina hrana i IT mjesta u gradu. Osim modnih blogerica, koje su izvrsne ambasadorice street style mode te dokaz da moda nije nešto što se događa samo na pariškim pistama, tu su i kreativke koje se bave kuhanjem, uređenjem interijera itd.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jasna1962 22.03.2015.

    Nemam novaca da pratim nove tredove a Nadic mi je u Tementincu pa nemrem posudit a on bi mi posudio ma dao

  • Lun@ 777 21.03.2015.

    Tko još prati današnju modu. Kad sam radila uvijek sam bila lijepo obučena. Imala sam svoj stil, koji mi je odgovarao. Stare stvari sam kombinirala sa nekom novom, nabaciš neki krasan nakit, i uvijek izgledaš fit. Nikad nisam patila na brendove, ali svaka žena mora pronaći svoj način odijevanja, njegovati svoj stil, i uvijek će lijepo izgledati.

  • Poltergeist 21.03.2015.

    Isfuravanje takozvanom modom ili bolje rečeno uvaljivanje bezvrijednih krpica sa simbolom ili imenom neke "važne" osobe dok 85 posto ljudi nema ni za patike .... Interesantno full..

Komentiraj...
Vidi sve komentare