To je to što me zanima!

Stigla najava za treću sezonu serije 'Novine': Sadržaj je žešći

U glumačkoj ekipi su Dragan Despot, Branka Katić, Zdenko Jelčić, Draško Zidar, Sandra Lončarić, Željko Königsknecht, Aleksandar Cvjetković...
Vidi originalni članak

Hrvatska serija 'Novine' privukla je veliku pažnju s prve dvije sezone, a gledateljima stiže i treća. Objavljen je trailer nove sezone, čiji je redatelj Dalibor Matanić (44), a serija bi se trebala emitirati sljedeće godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Snimanje je počelo 28. svibnja u okolici Rijeke, a jedan od producenta serije Nebojša Taraba najavio je da je treća sezona ujedno i posljednja te će se otkriti sudbina glavnih likova i novina.

- U Rijeci smo snimali mjesec i pol, a za razliku od prve dvije sezone, kad smo snimali zimi, treću sezonu snimali smo početkom ljeta, po suncu, što se, dakako, može vidjeti na slici. S jedne strane imamo spektakularne boje - plavo, zeleno, Rijeku kakvu na televiziji nismo vidjeli - a s druge je mračan i žestok sadržaj, mračniji i žešći nego u prve dvije sezone - rekao je producent Miodrag Sila, prenosi Novi list

U glumačkoj ekipi su Dragan Despot, Branka Katić, Zdenko Jelčić, Draško Zidar, Sandra Lončarić, Željko Königsknecht, Aleksandar Cvjetković, a pridružit će im se i Dražen Mikulić, Zdenko Botić, Livio Badurina, Daria Lorenci i Krešimir Mikić.

Inače, prve dvije sezone serije prodane su američkoj i svjetskoj mrežnoj videoteci Netflix, čime su postale dostupne u više od 180 zemalja širom svijeta.

 PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Idi na 24sata

Komentari 8

  • flipcip 19.08.2019.

    Kakve face krutejebo

  • BlackdoG_1 19.08.2019.

    Jedna od najboljih hr serija. Jedva čekam 3ću sezonu..

  • 19.08.2019.

    Izvrsna serija. Kadrovi Rijeke su fenomenalni. Grad izgleda odlicno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare