To je to što me zanima!

Stingova kćer Coco pala u restoranu i slomila lubanju

Coco Sumner (18) već se četiri dana nalazi na intenzivnoj njezi. Bilo joj je loše u restoranu, pala je, udarila glavom u stolac i slomila lubanju
Vidi originalni članak

Coco Sumner, kćer Stinga (57) i Trudie Styler (55), večerala je s prijatejlicom u Los Angelesu. Požalila se kako joj je loše i pokušala je ustati. Odjednom je pala i glavom snažno udarila u rub stolice. Odmah je odvedena u bolnicu gdje je utvrđeno da ima prijelom lubanje. Sting je odmah došao kćerki u bolnicu, a i majka Trudie je doletjela u L.A. kako bi bila s Coco.
- Uistinu se 'razbila'. Jedan od konobara pokušao joj je pomoći da stane na noge, ali ona se cijelo vrijeme žalila kako joj je loše. Osoblje i njena prijateljica jako su se zabrinuli i odmah su pozvali hitnu pomoć koja je Coco odvezla u bolnicu. Nitko nije htio riskirati jer je pad izgledao zatrašujuće. Nije pila nikakav alkohol i večer je još 'bila mlada' u trenutku pada. Liječnici još uvijek obavljaju testove. Riječ je o ozbiljnoj ozljedi i ona je pod stalnim nadzorom. Trudie i Sting su izvan sebe od brige i prava je sreća što je on bio u Americi pa je mogao odmah doći u bolnicu. Coco je još uvijek jako potresena i želi se čim prije vratiti u Englesku - ispričao je prijatelj obitelji britanskom Daily Mailu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dssddssdsfggdsw 03.05.2009.

    Sting je zatim zapjevao, sending out an S.O.S.

Komentiraj...
Vidi sve komentare