To je to što me zanima!

Stiže 13 novih epizoda: 'Puna kuća' vraća se na televiziju

Radili smo na tome puno, puno godina, rekao je John Stamos, poznatiji kao Jesse Katsopolis iz serije, u ponedjeljak tijekom gostovanja u showu Jimmyja Kimmela
Vidi originalni članak

Obožavatelji serije 'Puna kuća' sljedeće će godine doći na svoje. Stara ekipa trenutačno radi na nastavku koji će biti snimljen u 13 epizoda. Od 2016. godine moći će se pratiti na Netflixu. 

John Stamos, koji je u seriji glumio Jesseja Katsopolisa, sve je ispričao u ponedjeljak u showu Jimmyja Kimmela. 

Prva epizoda trajat će sat vremena i u njoj će biti svi stari likovi, a ostale će biti usredotočene na život DJ Tanner (Candace Cameron Bure) i njezino troje djece te njezinu sestru Stephanie (Jodie Sweetin) i susjedu Kimmy Gibbler (Andrea Barber). 

Stamos se nada da će i ostatak ekipe pristati na pojavljivanje u nastavku. Pregovara se s Mary-Kate i Ashley Olsen, Bobom Sagetom, Daveom Coulierom i Lori Loughlin. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ivanka715 22.04.2015.

    Sta se ovi imaju premisljat? snimite i tih 13 epizoda kad ste vec snimili tolike prije toga.. A Jessy K. je bio bas komad u seriji.. Žene, slazete se? ;-)

  • Leaena 21.04.2015.

    Auuuuu ne smijem ni računati koliko je ovo staro...:D

  • Marko222_1 21.04.2015.

    Nikad ovo snimanje nakon mnogo godina nije izaslo da je serija nesto bolja ili bar na razini pa nece ni sad...mislim da nema nekog smisla

Komentiraj...
Vidi sve komentare