To je to što me zanima!

Stigla kraljevska beba: Kate Middleton rodila je djevojčicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kate Middleton (33), vojvotkinja od Cambridgea, primljena je u subotu oko 6 sati u bolnicu. Majka i beba su dobro, a princ William je bio uz suprugu tijekom poroda
Vidi originalni članak

Čekanju je napokon došao kraj i Velika Britanija slavi jer je dobila još jednu kraljevsku bebu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kate Middleton (33), vojvotkinja od Cambridgea rodila je kćer. Majka i dijete su dobro, izvijestio je Kensington Palace . Djevojčica je teška 3.760 grama. Ime djeteta još nije objavljeno. Kraljica Elizabeta, princ Charles i svi članovi kraljevske i Kateine obitelji su oduševljeni.

Vojvotkinja je primljena u subotu oko 6 sati u bolnicu St. Mary u Londonu s ranim trudovima. Princ William (32) uz Kate je bio tijekom poroda, a obitelji se ispunila želja da dobiju malenu princezu koja je zauzela četvrto mjesto u redu za nasljeđivanje engleske krune, iza djeda, oca i malenog brata Georgea koji će uskoro napuniti dvije godine, a za njega se brine dadilja Maria Borrallo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kraljevska obitelj je nakon 25 godina dočekala rođenje princeze, a posljednja je bila princeza Eugenija. Ispred bolnice i Buckinghamske palače okupio se velik broj novinara i obožavatelja kraljevske obitelji koji žele biti prvi koji će vidjeti prestolonasljednicu.

Britanski premijer David Cameron čestitao je Kate i Williamu.

- Čestitke vojvodi i vojvotkinji od Cambridgea na rođenju malene djevojčice. Nevjerojatno sam uzbuđen zbog njih - napisao je na svom Twitter profilu.

Britanski političar Ed Miliband također je uputio čestitke kraljevskom paru na rođenju kćeri.

- Želim im mnogo radosti, sreće i nadam se da će se moći naspavati - napisao je na društvenoj mreži. Čestitkama se pridružio i političar Nick Clegg.

Kraljevska pošta će po prvi put u 500-godišnjoj povijesti odati počast kraljevskom rođenju posebnim žigom koji će otisnuti na sva pisma u utorak. Milijuni pismenih pošiljki i paketa imati će žig s tekstom: "Čestitamo vojvodi i vojvotkinji od Cambridgea na rođenju kćeri".

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 182

  • alladin_1 03.05.2015.

    narod koji jako voli svoju kraljevsku obitelj, pa nek im je sa sećom. A mala sliči na staru Elizabetu jelda?!

  • hende007 02.05.2015.

    Neka je beba zdrava, a ostalo, briga me.

  • ilmare 02.05.2015.

    Nek+im je sretno ,premda ne zavidim ni paru ,ni njihovoj djeci. Biti stalno pod "okom" i nije neki život...

Komentiraj...
Vidi sve komentare