To je to što me zanima!

Stjepan i Ivana Tomas čekaju blizance: Oboje smo presretni

Supruga nogometaša ušla je u šesti mjesec trudnoće, piše časopis Story. Spol ne žele otkrivati, ali oboje se vesele što će poslije pet godina braka postati roditelji
Vidi originalni članak

Bivši nogometni reprezentativac i njegova supruga krajem godine postat će roditelji blizanaca. 

- Upravo sam ušla u šesti mjesec trudnoće. Ne želim otkriti spol, ali mogu reći da je suprug presretan. Ne možemo dočekati da dođu na svijet - izjavila je Ivana Tomas. 

Stjepan i Ivana uskoro će proslaviti petu godišnjicu braka. Upoznali su se prije sedam godina na večeri sa zajedničkim prijateljima u jednom zagrebačkom restoranu. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Taychy 20.09.2012.

    Ne razumije to - ne želim otkriti spol?? Kao da se za tri mjeseca neće znati, neš ti bitne informacije koju treba čuvati..

  • japanokinez 20.09.2012.

    Eto sad ti jadni dušebrižnici pucaju po šavovima što nije homoseksualaci ili što je prikriveni homoseksualac ili što će tek postati ili što je bio. Imam osječaj da luduju.

  • analovekaja 19.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare