To je to što me zanima!

Stjepan Vukadin proslavio 30. rođendan: 'Hvala vam svima...'

Chef Vuki, jedan od članova žirija kulinarskog natjecanja 'MasterChef' podijelio je sa svojim pratiteljima trenutak sa proslave njegovog rođendana
Vidi originalni članak

Chef Stjepan Vukadin proslavio je svoj 30. rođendan, a trenutak s proslave podijelio je s pratiteljima na Instagramu.

POBJEDNICA SHOWA Maja Šabić o navodima da je u vezi s kolegom iz MasterChefa: 'Nema tu ništa sočno i masno'

Stjepan je objavio fotografiju torte sa svjećicama, pa je tako otkrio da slavi okrugli 30.

- Hvala svima na lijepim željama - napisao je.

Nedavno je podijelio i fotografiju sa proslave 59. rođendana njegovog oca.

Poznati kuhar vodi restoran 'iL Ponte' u Trogiru, a nedavno je i za Slobodnu Dalmaciju otkrio kako je nekoć htio biti svećenik.

- Odgojen sam u katoličkoj obitelji, stric mi je svećenik. Uvijek smo skupa molili krunicu. To nas je jako povezalo i zbližilo. Obitelj je uvijek bila na prvom mjestu, ima nas šestero braće i sestara. Odrastao sam u Rogoznici, ribarskom mjestu gdje znaš sve ljude, tamo sam ministrirao u Crkvi - podijelio je tada i ispričao kako mu je velika ljubav danas, osim kuhanja i motor.

POGLEDAJTE SPOJ NA SLIJEPO: 'IZGLEDAŠ TOČNO ONAKO KAKO SAM TE ZAMIŠLJAO'

DRUGOPLASIRANA U 'MASTERCHEFU' Lora nakon izgubljenog finala: 'Voljela bih da smo neke osobne razmirice ostavili u kući, ali eto'

- To je drugačiji osjećaj od auta. Povezan si s prirodom i cestom. Osjetila su ti drugačija, taj adrenalin i povezanost s prirodom nešto su što ne možeš doživjeti u nijednom drugom prijevoznom sredstvu. Motor mi je velika ljubav - rekao je Stjepan. 

Često voli dijeliti obiteljske trenutke sa svojim pratiteljima, a nerijetko se tu pronađu i fotografije njegova sinčića Gabriela. Sa suprugom Katarinom vjenčao se 2019., a malenog su dobili godinu iza.

Podsjetimo, Stjepan je s ostatkom ekipe i članovima žirija Melkiorom Bašićem i Damirom Tomljanovićem osvojio i nagradu Zlatni Studio za najbolji reality show 'MasterChef', a fotografiju s kipićem podijelio je i na svojem Instagramu.

POGLEDAJTE SUPERSTAR VIDEO: U KOJOJ PJESMI SE SPOMINJE LJUBAV?

@superstarcroatia Pava: ‘U kojoj pjesmi se spominje ljubav?’ 🤔 #superstarhr2023 #music #fyp ♬ original sound - SuperStar Croatia
Idi na 24sata

Komentari 6

  • jamesbond7777 05.02.2023.

    A meni bil jučer i niš se ne piše 🙄em ti pravde i poštenje

  • webtrol 05.02.2023.

    Nikad čuo,tko je sad ovaj

  • KusNjega 05.02.2023.

    Bome Stipe nema puno praznog hoda u životu. Obitelj, karijera, biznis...a tek 30. Svaka čast ljudino, sretno i nadalje!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare