To je to što me zanima!

Što je pjesnik htio reći i kome? Goran objavio tajnoviti status

Goran Todić, nesuđeni pobjednik Big Brothera, rado obavještava obožavatelje o prvim danima svog života izvan kuće, a sada je imao nešto nekome i za poručiti
Vidi originalni članak

Ovo je jedina prilika koju imamo na Zemlji i ko zna da li ćemo se više ikada vratit i u kom obliku? Da li će se neko vratiti kao glista ili koka koja voli jesti te iste gliste. Neko možda kao lasica, napisao je Goran Todić u svom misterioznom statusu koji je osvanuo na njegovoj službenoj Facebook stranici. 

- Ono što je bitno da u ovom lancu ishrane, nema mjesta griži savjesti. To što naučih od neba, da ga nikad nisam vidio, da živi u svojoj sućuti kao što vidjeh neke osobe...- nastavio je Goran te svojim obožavateljima  poslao 'zagrljaje velike kao on'. 

Iako nije sasvim jasno što je Goran točno poručio i kome, dobro raspoloženi Goran pohvalio se i društvom pa je objavio i fotografiju izlaska s Đolom, Stefani i svojom zaručnicom Lejlom. 

Idi na 24sata

Komentari 174

  • schmidt1969 18.12.2015.

    Dragi Gorane, toplo ti preporučujem da lijepo sjedneš kući, posvetiš sebi, a i drugima malo vremena tako što ćeš lagano analizirati svoje vrijeme provedeno u BB kući, a posebnu pažnju obrati na svoje silne metafore i sve one gluposti koje si valjao po svojim ustima.U životu nisam vidio i čuo osobu da više priča a manje kaže.Tvoje, kako same riječi, tako i rečenice nemaju ama baš nikakvog smisla.Mani se filozofije...ne stoji ti.

  • Alma13 16.12.2015.

    Je bio i ugor s njima ...bljak

  • mala pingvinica 16.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare