To je to što me zanima!

Što je s kraljicom? Pojavila se na jednom online sastanku pa ponovo otkazala službeni put

Kraljica se u utorak vratila službenim dužnostima i održala virtualnu audijenciju za veleposlanike akreditirane u Velikoj Britaniji. Vijest o novom otkazivanju službenog puta šokirala je javnost
Vidi originalni članak

Kraljica Elizabeta II. (95) neočekivano je otkazala odlazak u Glasgow gdje je trebala prisustvovati UN-ovoj konferenciji o klimi COP26. Umjesto nje tamo će otići princ Charles i William, a ona će poslati snimljenu videoporuku.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, iz Buckinghamske palače još uvijek se nisu oglasili o tome zašto se kraljica neće pojaviti na konferenciji već su samo napisali da mora slijediti upute doktora i odmarati.

Podsjetimo, Elizabeta II. provela je prošli tjedan jednu noć u bolnici kako bi obavila neke bitne preglede, javili su tada glasnogovornici.

Iz palače ponavljaju da to da se ona osjeća dobro i da mora odmarati. Zbog liječničkih uputa, kraljica je nedavno i otkazala put u Sjevernu Irsku. 

Održala sastanak

U utorak 26. listopada Elizabeta II. vratila se službenim dužnostima i održala virtualnu audijenciju za veleposlanike akreditirane u Velikoj Britaniji. Tamo se pojavila nasmiješena, u žutoj opravi, pred gostima koji su bili u Buckinghamu, u središtu Londona. To je bilo njezino prvo javno pojavljivanje od 19. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Orep 27.10.2021.

    Uhvatila ju mala prehladica, ipak je dama prošla 50-tu, treba da se čuva promaje! Malo vode sa šećerom i malo limuna pa će da bidne dobro! Ja vjerujem da će svečano otvoriti Olimpijske igre u Londonu 2148.!

  • Suncokretic 26.10.2021.

    Ja mislim da je ona umrla, a ovo je dvojnica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare