To je to što me zanima!

Što je to s Bieberom? Policija mu u autobusu pronašla drogu

Uz to, Bieber je u busu imao i elektrošoker. Drogu pronađenu u busu poslali su u laboratorij na ispitivanje kako bi se utvrdilo o kojoj je ilegalnoj supstanci točno riječ
Vidi originalni članak

Nakon brojnih ispada koji su uključivali fizički obračun sa susjedom i pljuvanje istog, izbacivanje iz hotela, tučnjavu i psovanje fotografa, Justin Bieber (19) 'uvalio' se u još veće probleme od svih tih. 

Švedska policija u autobusu teen zvijezde pronašla je drogu. Uz to, Bieber je u busu imao i elektrošoker. Vijest je potvrdio glasnogovornik švedske policije Lars Bystrom. 

Drogu pronađenu u busu poslali su u laboratorij na ispitivanje kako bi se utvrdilo o kojoj je supstanci točno riječ. 

- Evo, još jedna izmišljotina... što sam sve u zadnje vrijeme pročitao o sebi... nema smisla ni da se trudim poricati. Vraćam se glazbi, ništa drugo me ne zanima - napisao je Bieber na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • JopyXd 26.04.2013.

    De ajd i vi ste glupi što u sve vjerujete..kad se piše o biberu kao na primjer o ovome onda je sve istina,,a da piše kako su michael jacksonovom autu nakon smrti našli drogu vi bi pričali"ma de to nije istina" ja nisam neki biberov fan,al uvijek morate pisat neke gluposti zto što je sve istina..odrastite više..ako ćete samo tako pisat onda nemojste ni čitai članak !!

  • beyonce 26.04.2013.

    Uvijek me iznova fascinira moj narod koji zavaljen u fotelju ispred kompjutora koji je kupljen na rate pljuje po nekome tko je uspješan i sa svojh 19 godina već godinama puni svjetske arene. Nisam fan ako ste to mislili zaključiti i nisam niti tinejdžer ali sam zgodom prilika pogledala njegov dokumentarac i mogu reći da mu se svi skupa možemo samo nakloniti i skinut kapu. Mali od svoje 15-te godine radi kao što pojednici nikada u životu neće. I što sad ima veze što je ulovljen sa marihuanom bla bla ajde molim vas ne moralizirajte uzalud jer svi znamo što je 85 % nas radilo u tim godinama. I zašto 24 sata uvijek o ovom dečku prenosI najružnije, zašto nikad ne napišu da je stalno po bolnicama i da pomaže bolesnoj dječici, da donira basoslovne novce u humanitarne svrhe..ako ne vjerujete porguglajte malo o tome pa možda ne budete mislili o njemu kao o balavcu sa viškom vremena i para.

  • vujacka 26.04.2013.

    nesimpatičan do kraja

Komentiraj...
Vidi sve komentare