To je to što me zanima!

Što li to puši? Rihanna uživa u sumnjivom smotuljku na plaži

Pjevačica je snimljena tijekom odmora na Havajima. U ruci je imala cigaretu koja podsjeća na joint. Poručila je da preferira dobre stvari, dobar smotuljak i punu čašu
Vidi originalni članak

Nakon završetka svoje svjetske turneje i dočeka Nove godine na nastupu s Puffom Diddijem u Miamiju, barbadoška pjevačica odlučila je nekoliko dana provesti opuštajući se na Havajima.

Prema pisanju britanskih medija čini se kako se Rihanna (23) previše opustila jer je viđena kako puši sumnjivi smotuljak nalik na joint. U rozoj haljinici, ispod koje je nosila zeleno-crni bikini, zamišljena pjevačica s njim je snimljena i u plićaku oceana. Smeđi smotuljak nevjerojatno je nalikovao na 'blunt', što je slang za cigaretu napunjenu marihuanom.

- Dobar smotuljak, puna čaša... ja preferiram dobre stvari - citirala je pjevačica u nedjelju na svom Twitteru stihove Drakeove pjesme 'Up All Night'.

Ranije tog tjedna napisala je: '4:20, zdravo', a 4:20 u američkom slengu označava marihuanu.

U crnim tajicama i ružičastoj majici sa smotuljkom u ruci tada je snimljena kako na ležaljci uživa u havajskom suncu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • GoranMartic 17.01.2012.

    ahahahah kaoja smo mi nacija puna jazavaca.....kaj ste se napucali toliko minusa na pusenje trave.....a vecina vas pusi cigarete....podrzavam stav ali mi argumentirajte po cemu je to toliko lose...i usput nemojte pusiti cigaretu koja je sto puta gora od trave dok se pokusavate izjasniti.-...

  • user_142804 17.01.2012.

    Joj, nju oderat, nesto kontam, bas bio bio sevap a "On" - "Sta oderat, pojeo bi joj govno kao cevap

  • HERCEGOVAC_2 17.01.2012.

    pusila je hercegovacki duhan ( škiju) , rucno obran i nizan ;) i sta sada?

Komentiraj...
Vidi sve komentare