To je to što me zanima!

Što mislite? Madonna tvrdi da se ponaša u skladu s godinama

NE ZNA KAD JE DOSTA Kraljica popa dokazala je svima da je ne zanima što drugi misle da je prikladno u njezinim godinama. To je učinila 'fotkom' koju je objavila na Instagramu
Vidi originalni članak

Madonna ponovo šokira. Naime, kraljica popa objavila je niz, u najmanju ruku, šokantnih fotografija uz koje je kratko napisala: 'I dalje se ponašam u skladu sa svojim godinama'.

Pokraj fotografije, koju je za časopis 'Love' snimio Mert Alas Madonna (58) je poručila: ''Kako znam da se i dalje ponašam u skladu sa svojim godinama? To su moje godine i moj život i svi vi licemjeri koji mrzite žene trebali bi sjesti i razmisliti zašto osjećate potrebu da me ograničite svojim strahovima od nepoznatog'.

Inače,nakon devetomjesečne borbe na sudu, Madonna i njezin bivši suprug Guy Ritchie (47) dogovorili su se da njihov sin Rocco (16) ostane živjeti u Londonu sa svojim ocem. 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • iAvrilFan1 27.09.2016.

    njezin život, a uz to "Acting My Age" je naziv pjesme u nadolazećem albumu od Katy Perry gdje Katy i Madonna imaju duet zajedno

  • mily 26.09.2016.

    tko je to i kakvo pravilo odredio da bi bilo ,,u skladu svojih godina,,? Ako se osoba osjeća dobro i ako je sretna, ona je uvijek u skladu sa svojim godinama!

  • vrh 26.09.2016.

    jadno u glavu i nakaradno 👎

Komentiraj...
Vidi sve komentare