To je to što me zanima!

Što se događa? Celine Dion je šokirala drastičnom promjenom

Kanadska pjevačica godinama njeguje 'klasičan' modni stil te preferira elegantne haljine. No za vrijeme boravka u Parizu, Dion je iznenadila više nego 'hrabrim' odjevnim kombinacijama
Vidi originalni članak

Promjenu stila Celine Dion (49) 'nadzire' i provodi poznati stilist Law Roach. Pjevačica koja je trenutno u Parizu svakoga dana oduševljava, ali i iznenađuje, modnim kombinacijama kakve na njoj nikada ne viđamo.

Dion je jednom prilikom osvanula 'od glave do pete' u kreacijama modne kuće Balmain. Cijeli 'outfit' vrijedan je 172.000 kuna. Majicu s printom tigra uparila je s visokim čizmama, a preko svega je 'nabacila' glomazni kaput s printom zmijske kože.

Dobro raspložena pjevačica je, čim je izašla iz svog hotela, spremno potpisivala autograme okupljenim obožavateljima. 

Nekoliko dana ranije, Kanađanka je osvanula u modroj širokoj trenirci, a drugom prilikom odjenula je kožnate tregerice vrijedne 100.000 dolara. 

Law Roach odjevao je zvijezde poput Ariane Grande, Jessie J i Brandy, a američkoj javnosti najpoznatiji je kao jedan od članova žirija u showu 'America's Next Top Model'.

Dok su neki fanovi oduševljeni promjenom Celininog imidža, drugi smatraju da je stilist 'pretjerao'.

- Ništa od ovoga joj ne stoji, pogotovo otkad je jako smršavjela - napisao je jedan tviteraš. 

Pjevačica je početkom prošle godine izgubila supruga Renea Angelila koji je umro od posljedica raka grla, a nedugo nakon toga bitku s istom vrstom raka izgubio je i njen brat Daniel. 

Celine se mjesecima borila s depresijom no kasnije je odlučila nastaviti svoju svjetsku turneju. Iako je vidno smršavjela te zabrinula svoje prijatelje jer je tugu 'utapala' u alkoholu i tablete, Dion se u posljednje vrijeme doima sretnije. 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • serpentine 30.06.2017.

    Ovo sa kaputom je je*eni uzas

  • plik 30.06.2017.

    tja, svatko poludi na svoj nacin...

  • ella123xD 30.06.2017.

    kao cura ,radila sam na crno u Njemačkoj i budući da neko vrijeme nemaš praktično kad oprati onu masnu robu iz kuhinje ,skokneš do prvog kontejnera s polovnom robom i složiš kombinaciju za taj dan ,bilo je tu zbilja modnih ispada i pogodaka ,smijeha do suza ...poslije samo frkneš u smeće .Ovo šteta bacit jer je skupo a gadnije nego oni moji modni izleti iz kontejnera .

Komentiraj...
Vidi sve komentare